The Last of Us Abandoned Territories Map Pack onthuld

Naughty Dog heeft zojuist onthuld dat er drie DLC-pakketten voor The Last of Us in de planning staan. De eerste, die gefocust is op de multiplayer, gaat door het leven als “Abandoned Territories Map Pack” en verschijnt volgende maand.

Het Map Pack bevat vier verschillende maps: Suburbs, Bus Depot, Hometown en Bookstore. De officiële beschrijving van deze maps luidt als volgt:

Weather the opposing Faction and the random, dynamic dust storm on the Suburbs map. Explore a layered map of an overgrown urban environment with wild giraffes in the background in the Bus Depot map. Stalk around in a dark, eerie, moonlit, environment – the perfect setting for some serious stealth – in the Hometown map. Bookstore features a stacked, bi-level layout adding a highly unique dose of vertical gameplay.
Verder staat er verhaalgedreven DLC op het programma. Naughty Dog heeft recentelijk een nieuwe acteur voor een kersvers personage gecast en de performance capture-sessies starten volgende week. Wanneer alles volgens schema verloopt, kunnen we in december of januari met deze singleplayer DLC aan de slag.

Bezitters van een Season Pass zullen niet enkel de drie aankomende DLC-pakketten kosteloos kunnen downloaden; ze krijgen ook zestig items voor hun personages. Ben je geen Season Pass-bezitter, dan heb je twee keuzes: je kunt een pas aanschaffen voor 19,99 euro, of je koopt alle DLC en kledingstukken los. In het laatste geval ben je echter wel aanzienlijk meer geld kwijt.

Het Abandoned Territories Map Pack is vanaf 16 oktober verkrijgbaar.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  jamrex007's avatar

  Ze Moeten nog beginnen met de opnames? ik dacht dat ze al lang bezig waren. maar ik hoop dat die in december uitkomt want ben er best benieuwd naar.

  ik denk dat ik alleen de singleplayer DLC aanschaf. de multiplayer is opzich wel leuk, maar niet echt leuker dan die van Uncharted 3. tenzij er een survival mode komt.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik heb alleen interesse voor de singleplayer dlc, dus ik koop dat stukje wel los.