Godus nu beschikbaar via Steam Early Access

Godus wordt de eerste echte game van 22Cans, de nieuwe studio van Peter Molyneux. Deze man stond in het verleden vooral bekend om zijn Fable-spellen en nu wil hij met Godus opnieuw de harten van menig gamer gaan veroveren.

Godus is nu al te pre-orderen via Steam Early Access. Voor 18,99 euro kun je het spel op de dag van de release downloaden. Bovendien krijg je toegang tot alle beta’s die gaan verschijnen. Meer informatie vind je op Steam.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik was aan het twijfelen om deze game aan te schaffen. Nadat iemand een screenshot liet zien van een ingame store, verlies ik meteen mijn interesse.

  Je kunt een speciale geld eenheid kopen om alles te versnellen en ik geloof nog andere dingen.

  Vroeger had je p2p games met waardevolle expansions. Toen zijn de expansions verdwenen en kregen we te maken met DLC.

  Toen kregen we F2P games waarbij we dingen ingame konden kopen zoals unlocks, boosters etc.

  De laatste tijd stappen ontwikkelaars toch weer over naar p2p, maar dan ook met microtransacties wat we zien in F2P games. Ik zie nu zoveel games verschijnen wat je moet aanschaffen, maar als je iets “goeds” wilt bereiken, zit je weer verplicht aan microtransacties.

  Nu hebben ze schijnbaar naar alle klachten de store weer weggehaald, maar deze zal naar een aantal updates weer terug kregen. Betaal je al 19 euro voor een indie game, zit je nog altijd met microtransacties.

 2.   
  Tadao's avatar

  eh, ik wacht wel op een sale. Btw het lijkt me dat het toepasselijker zou zijn om op Peter’s Black & White games te wijzen dan Fable, in dit artiekel