Nieuwe duistere wereld genaamd Midnight Hollow onthuld voor De Sims 3

Over een tijdje kunnen gamers zich gaan vermaken met De Sims 4, maar dat betekent niet dat Electronic Arts geen aandacht meer besteed aan De Sims 3. Integendeel zelfs, want er wordt nog volop nieuwe content gemaakt voor deze populaire game, waaronder de recentelijk aangekondigde wereld Midnight Hollow.

Zoals de naam al doet vermoeden draait het hier om een ietwat duistere, spookachtige wereld, die een eeuwenoud Victoriaans stadje bevat. Deze wereld zal dus waarschijnlijk goed te combineren zijn met het uitbreidingspakket De Sims 3: Bovennatuurlijk, dat ook wat duisterder is qua stijl. Midnight Hollow zal vanaf 27 september verkrijgbaar zijn op de De Sims 3 Store, waarbij je 2450 SimPoints betaalt voor de standaardversie en 4350 voor de Gouden Editie. Beide versies bevatten de wereld Midnight Hollow, nieuwe voorwerpen, nieuwe haarstijlen en nieuwe kleding, die qua stijl uiteraard allemaal passen bij het thema van Midnight Hollow.

Daarnaast bevatten beide edities ook de Vlugge Verkoopcollectie waarmee je Sim hun eigen winkeltje op kunnen zetten. Bovendien bevat de Gouden Editie extra content, maar wat deze content precies is wordt pas later bekend gemaakt. Bekijk hieronder alvast de eerste screenshots van deze nieuwe wereld als voorproefje.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren