Jurassic Park 4 wordt Jurassic World; release zomer 2015

Na een lange tijd van stilte is er weer eens stevig nieuws rondom Jurassic Park 4. Of eigenlijk moeten we vanaf nu zeggen: Jurassic World. Universal heeft namelijk naar buiten gebracht dat de vierde dino-film door het leven gaat als Jurassic World en vanaf 12 juni 2015 in de bioscopen zal draaien. Uiteraard wordt de film in 3D uitgebracht.

Steven Spielberg, die de eerste twee Jurassic Park-films regisseerde, is net als bij Jurassic Park III weer als uitvoerend producent aan de film verbonden. Details over het verhaal ontbreken vooralsnog, al zijn er geruchten genoeg geweest. Zo zou dit vierde deel zich meer op dinosaurussen in het water richten. De titel ‘Jurassic World’ lijkt echter te hinten naar een veel grotere schaal. Na het uitstapje richting San Diego in The Lost World: Jurassic Park lijkt de kans groot dat we ook met Jurassic World buiten de grenzen van de eilanden Isla Nublar en Isla Sorna gaan.

Het blijft bij speculeren, maar een nieuwe Jurassic Park is nu dus echt concreet onderweg in de vorm van Jurassic World. Hold on to your butts!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren