GN Lunchtip: De slechtste gamefilm ooit


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Uwe Boll heeft flink wat slechte gamefilms gemaakt, maar volgens velen is Alone in the Dark wel zijn absolute dieptepunt. Met een Metacritic-score van 0.9 uit 10 is dit één van de slechtst beoordeelde films ooit en het is dan ook moeilijk om iets positiefs over de film te vertellen. Voor iedereen die zichzelf niet wil pijnigen door Alone in the Dark te bekijken, maar wel benieuwd is waar deze film over gaat, vatten de heren van Nostalgia Critic het verhaal mooi samen.

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Game of Thrones: de 8-bit game.

Eet smakelijk!

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Mijn HELD, ik kijk al zijn reviews van Doug Walker, ze zijn gewoon echt grappig.

  Idd Uwe Boll is echt slecht!
  Ik kan me nog steeds niet voorstellen dat hij nog steeds film bedrijven weet te winnen zodat hij zijn crap kan uitbrengen.

 2.   
  SuperDre's avatar

  Onzin, vond zelf AitD best vermakelijk zoals eigenlijk wel alle Boll films, nee het zijn geen goeie films, maar dat zijn de grote Hollywood films tegenwoordig ook niet meer, maar vermakend zijn ze wel degelijk. Gewoon verstand op nul en kijken die handel.. Vond zelf bv Dead or alive toch wel nog een stuk slechter..

 3.   
  MistWalker's avatar

  Zou hij een ”rotten tomato” award hebben gekregen? 😀