Logo’s voor Assassin’s Creed 3: Liberation HD en Assassin’s Creed: Pirates duiken op

Heb jij ook zo genoten van Aveline’s avonturen in Assassin’s Creed 3: Liberation? Wat zeg je? Niet? Oh, je hebt natuurlijk geen PlayStation Vita. Gelukkig lijkt het erop dat ook jij binnenkort aan de slag kan met dit achttiende-eeuwse avontuur. Een Chinese forumgebruiker beweert namelijk de hand te hebben gelegd op het logo van Assassin’s Creed 3: Liberation HD.

Dit wijst erop dat Ubisoft werkt aan een HD-remake voor de consoles en pc. Ook het logo van Assassin’s Creed: Pirates is te zien. Dit zou volgens Eurogamer heel goed een game voor de mobiele platformen kunnen zijn.

Zou jij een HD-remake van Liberation spelen? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    G-6's avatar

    Lekker nieuws voor de Vita overigens, gaan ze een exclusief spel niet meer exclusief maken. Dat zal verkoopcijfers van zo’n mooi apparaat denk ik ook niet ten goede komen.

    Ik snap Ubisoft even niet meer, eerst zeggen dat ze PS Vita/Wii U gaan ondersteunden maar ondertussen gaar ze de exclusieve games waardoor je het apparaat gaat kopen naar de andere platformen brengen.

  2.   
    Daan's avatar

    Ik heb hem voor de Vita, sterker nog ben er at the moment mee bezig. Echter kan de Vita qua gameplay niet tippen aan de console, aangezien een console veel fijner werkt. Denk aan de controller en groter beeldscherm. Mocht die op de console komen ga ik hem denk ik nog eens halen. 🙂

  3.   
    coolking's avatar

    AC 3: liberation was vet, de graphics waren ook wel te doen.
    Jammer dat ze er (maybe) een port van maken :/

  4.   
    MisterMDW's avatar

    Ben eerder benieuwd naar endwar online die ook op het plaatje te vinden is 😳