GamersNET zoekt gemotiveerde redacteuren

Er komen drukke tijden aan in de games. Toppers als GTA V, Watch_Dogs, Battlefield 4 en Call of Duty: Ghosts maken het dat de site weer lekker druk is en ook de lancering van de nieuwe consoles maakt dat er bijna altijd nieuws is. Daarom zijn we voor het eerst in een jaar weer op zoek naar nieuwe mensen!

    Redacteuren
    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde redacteuren (m/v) met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Als redacteur zorg je dat GamersNET voorzien wordt van actuele nieuwsberichten, schrijf je previews/reviews en help je mee met het bijhouden van de database.

    De activiteiten kunnen gemakkelijk vanuit je eigen huis worden uitgevoerd en hoeven niet heel veel tijd te kosten. Daarnaast is het mogelijk om mee te gaan naar één van de vele perstrips in het land of ver daarbuiten! Zo waren onlangs weer in Los Angeles voor de E3 en waren we weer in Keulen voor de Gamescom, maar er zijn het hele jaar door ook veel trips die dichter bij huis zijn. Het werk voor GamersNET is op vrijwillige basis, wat betekent dat je hier geen financiële vergoeding voor krijgt. Uiteraard mag je de games die je ter review krijgt houden.

    Kortom: de ideale kans om jouw schrijfkunsten te delen met honderdduizenden bezoekers, ervaring op te doen in de game-industrie en deel uit te maken van een gezellige crew. Daarnaast verschijnen er ook regelmatig video-items, dus wie weet kun je ook daar schitteren.
    Heb je andere talenten?
    Heb je andere vaardigheden of talenten die je graag in wilt zetten voor GamersNET? Ook dan zien we je mail graag tegemoet!

Reageren
Denk jij te voldoen aan de eisen en je thuis te voelen tussen een groep gezellige gamers? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en vermeld daarin onderstaande informatie:

  • Je naam, leeftijd en woonplaats.
  • De platformen waarover je beschikt.
  • De tijd die je per week aan GamersNET kan besteden.
  • Je eventuele ervaring met schrijven (of andere talenten).
  • Wanneer je solliciteert naar de functie van redacteur: een proefreview/-preview van een game naar keuze als bijlage.

Sluit je bij ons aan en mail naar [email protected]. Wij zien je e-mail graag tegemoet! Serieuze aanmeldingen worden altijd beantwoord.

  1.   
    Jesitim's avatar

    Lijkt me erg leuk om te doen, en heb er ook wel wat tijd voor (niet altijd even veel). Maar het hoort gewoon niet bij mijn mogelijkheden, hoe jammer het ook is. Mijn familie wenst toch dat ik voorrang geef aan mijn studie informatica… 🙁 Misschien eens in de toekomst dan maar!

    Veel succes aan de deelnemers!

  2.   
    Rudizo18's avatar

    lijkt me leuk 🙂

  3.   
    _xNickelson's avatar

    Lijkt me super, helaas ben ik 14…

  4.   
    xizaaR's avatar

    Lijkt me geweldig om hier te kunnen ‘werken’ als redacteur maar helaas ben ik niet heel goed in zulke dingen.

  5.   
    FioranoJC's avatar

    Zijn die tripjes naar de E3 ook op eigen kosten of??

    Gewoon benieuwd hoor 🙂 Ik weet vanzelf dat ik geen tijd hiervoor kan maken haha, luilak :p

  6.   
    Petor's avatar

    FioranoJC schreef, "Zijn die tripjes naar de E3 ook op eigen kosten of??
    Gewoon benieuwd hoor 🙂 Ik weet vanzelf dat ik geen tijd hiervoor kan maken haha, luilak :p"

    Haha, goeie vraag. De laatste paar keer zijn we elke keer met twee mensen gegaan en dat was niet op eigen kosten. Echter, naast mijzelf gaat er één iemand mee, dus dan moet je natuurlijk wel heel goed zijn 😉

  7.   
    fdennis's avatar

    Ik maak zelf altijd beoordelingen van de games die ik koop. Maar om reviews te schrijven is toch wel een heel ander verhaal. Ben erg slecht met komma’s en alinea’s dus denk niet dat gn op mij zit te wachten.

  8.   
    Rhemme's avatar

    Beste mensen beste mensen. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat dit het beste baantje ter wereld is. 8)

  9.   
    Cooky-NL's avatar

    Lang over nagedacht.. mijn mail zie je snel verschijnen..! 😀

  10.   
    Peter Stout's avatar

    Rhemme schreef, "Beste mensen beste mensen. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat dit het beste baantje ter wereld is. 8) "

    Rhemme!!! 😉

  11.   
    smokey1971's avatar

    ja dat zou ik ook wel eens wilen doen niet voor altijd maar gewoon om eens te kijken hoe dat allemaal werkt

  12.   
    Cooky-NL's avatar

    Verzonden… 8)

  13.   
    Jesitim's avatar

    Tot wanneer kan je nog een review sturen?

  14.   
    Majo's avatar

    Jesitim schreef, "Tot wanneer kan je nog een review sturen?
    "

    Je kan in principe altijd een review sturen als je een goede schrijver bent.

  15.   
    Jesitim's avatar

    Na heel diep nadenken heb ik besloten om een review te schrijven en deze door te mailen. Het zou een droom zijn die uitkomt, redacteur worden van een gamesite! Gamersnet, je mag mijn mailtje verwachten binnen de 24 uur!

    Update: mail verstuurd!

  16.   
    Lucvz's avatar

    Hoe zit het met de snelheid waarin je een review moet schrijven? Want bijvoorbeeld GTA V is nu vandaag uitgekomen en de reviews duiken hier en daar al op, maar zit daar nog een bepaalde tijdsdruk achter? Bijvoorbeeld, 2 dagen na landelijke release moet je een klaar heldere review hebben? Want bij een game als GTA V zou dat betekenen dan je er echt tientallen uren in zou moeten steken binnen een kort tijdsbestek.

    Ik zou graag willen weten hoe dat gaat, stel dat je de game al een week van te voren hebt ofzo(ik heb werkelijk geen idee hoe jullie dat doen) dan is de tijdsdruk zeker te overzien. Ik overweeg namelijk om een review te gaan schrijven, maar als het tijd technisch uiteindelijk gewoon niet kan dan hebben beide partijen er niet heel veel aan.

  17.   
    wesselwesi's avatar

    hoe oud moet je minimaal zijn

  18.   
    WorldGamer's avatar

    Binnenkort maar meedoen, Als ik de PS4 En Xbox one in mijn handjes heb! 8)

  19.   
    Smannie's avatar

    Oeh, leuk! Gaan we even een stukje voor schrijven dan 😀