Uwe Boll aast op je centen

Uwe Boll is zo’n beetje de meest gehate persoon in de game-industrie. De man is erin geslaagd om bijna elke succesvolle gamefranchise compleet te onteren met een waardeloze verfilming en dat leidt regelmatig tot woede onder de fans. De man is echter nog niet klaar en heeft nu zijn pijlen gericht op een oud slachtoffer: Postal 2.

De kans is echter groot dat geen enkele uitgever nog maar een cent wil uitgeven aan zijn projecten en daarom zoekt hij nu hulp via Kickstarter. De beste man wil namelijk een sequel uitbrengen op zijn eerste Postal-film, die een score van 22 heeft op Metacritic. Dit weerhoudt Boll er niet van om vol enthousiasme te beginnen aan een sequel:

POSTAL 2 will finally destroy the filmindustry and the world we are living in. We could name the movie also HONEY BOOBOO must die… but so many people deserve to die. Why starting with a child? Did Osama die? We know. And why the Navy Seals were too stupid to land a helicopter on a free field? Why did Building 6 collapse? We explain. Why is Obama is like Bush? We show you.
Waar gaat je geld naartoe? Daar windt Boll geen doekjes om: “The money goes all for cocaine for the stars down the nose.” Kortom, trek je portemonnee en doneer massaal via Kickstarter.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Elke gamer kent wel Uwe Boll, dus ik denk niet dat ie veel succ6 zal maken met zijn Kickstarter programma. Helemaal niet ls het word zoals een van zijn films Alone in the Dark My god, wat was die erg zeg !

  2.   
    PSPfreaky's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Elke gamer kent wel Uwe Boll, dus ik denk niet dat ie veel succ6 zal maken met zijn Kickstarter programma. Helemaal niet ls het word zoals een van zijn films Alone in the Dark My god, wat was die erg zeg ! "

    Srry, volgens mij heb ik nog nooit van hem gehoord 😳 ^^

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Lucky you! Dan moet je het zeker zo laten! 😆

    Maar serieus zijn films zijn echt bagger, dus als je een film tegenkomt wat gebaseerd is op een game check voor de zekerheid de regie op de achterkant van de cover.
    Scheelt voor jou weer een hoop centen en tijd in plaats dat je je tijd verdoet aan zijn rommel.

  4.   
    lassieman's avatar

    Haha, wat een vent. Heeft er zelf ook nog vertrouwen in…

  5.   
    3333/3333's avatar

    Ik zou best betalen voor een vervolg op de Postal film, vond hem best vermakelijk.

    De metacritic cijfers zijn natuurlijk één grote grap, snap niet dat mensen dat serieus nemen. Je bepaald zelf of een film goed is of niet. Ik vond Inglorius Bastards een ongelofelijke tysus film, maar daar denken sommigen (helaas) ook anders over.

  6.   
    triggermike's avatar

    Inglorius basterds is een Tarantino film. 1 van de beste films die er zijn als je geen film barbaar bent.
    Christoph Waltz zorgt voor 1 van de beste acteer prestaties ooit in de film.

  7.   
    3333/3333's avatar

    triggermike schreef, "Inglorius basterds is een Tarantino film. 1 van de beste films die er zijn als je geen film barbaar bent.
    Christoph Waltz zorgt voor 1 van de beste acteer prestaties ooit in de film."

    Tarantino is een talentloze l*l.