Raven’s Cry in handen van andere ontwikkelaar

Raven’s Cry gaat een metamorfose aan, niet per se qua uiterlijk van de game, maar het spel wordt overgedragen aan een andere ontwikkelaar. Dit meldt uitgever TopWare Interactive, die we kennen van Two Worlds II. De huidige ontwikkelaar, Octane Games, wordt vervangen door Reality Pump Studios.

TopWare made the “tough decision to reorganize the project.
Oorspronkelijk zou Raven’s Cry in oktober uitkomen, maar door deze verandering wordt de game voor onbepaalde tijd uitgesteld. TopWare zegt dat het een moeilijke beslissing was om het spel over te hevelen, maar Raven’s Cry is niet zo ver gevorderd als de uitgever had gehoopt. Het verhaal en de donkere setting van de game worden behouden, maar Reality Pump voegt er een nieuwe open wereld aan toe, plus diverse tweaks en features waar ‘pirate fans’ om hebben gevraagd.
..additional features and a new open world will be implemented and a few interesting tweaks and features requested by pirate fans will be added as well.
Alexandra Constandache, de baas van TopWare, kan niet wachten op het eindproduct en heeft vertrouwen in de veteranen bij Reality Pump. Deze ontwikkelaar werkt al twintig jaar samen met het bedrijf en ontwikkelde bijvoorbeeld het prima ontvangen Two Worlds II. Constandache zegt tot slot dat de positieve feedback die ze tijdens de Gamescom hebben gekregen het bewijs is dat ze een goede keus hebben gemaakt.

Raven’s Cry verschijnt voor PlayStation 3, Xbox 360, pc en Mac.

  1.   
    SN0WIE's avatar

    Mooi om dit te horen. We hadden al zo lang niks meer van gehoord, ik ben hun facebook, website en uitgever website afgegaan en er was echt niks te vinden.

    Ik kijk erg uit naar deze game en ben blij dat hij nog in ontwikkeling is. 😀

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Dan zal je vast blij zijn om te horen dat je binnenkort een preview van de game op GN mag verwachten. 🙂

  3.   
    SN0WIE's avatar

    ”Leon 2.0″ schreef, "Dan zal je vast blij zijn om te horen dat je binnenkort een preview van de game op GN mag verwachten. :)"

    Zeker! Daar zal ik dan naar uitkijken 😀