Het einde van de Microsoft Points is gekomen; download nu de nieuwe Xbox 360 firmware

Zoals ons mooie koningslied bezong; de dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Microsoft is namelijk begonnen met het uitfaseren van de Microsoft Points. In de nieuwste Xbox 360 firmware update, die vandaag is uitgerold, koop je Xbox Live content gewoon met keihard euro’s. Na het installeren van de update krijg je de kans om jouw Microsoft Points in te wisselen voor geld. Bij je eerstvolgende aankoop zal een popup tevoorschijn komen met de vraag of je met het inwisselen akkoord gaan, vervolgens worden jouw punten direct omgezet in euro’s en kun je verder winkelen. Als je nog niets wilt kopen maar jouw punten al wel om wilt wisselen, dan kun je ook alleen aan aankoop initiëren en na het omwisselen gewoon weer stoppen.

De komende tijd blijven de Microsoft Points nog wel in de winkels verkocht worden. Bij inwisselen worden deze direct omgezet in euro’s. Eind 2013 of begin 2014 worden deze kaarten vervangen door de nieuwe valuta’s. Natuurlijk blijven de gekochten Microsoft Points kaarten de komende tijd nog gewoon inwisselbaar.

Naast de nieuwe valuata brengt de Xbox 360 firmware update geen grote veranderingen. Voor meer vragen over het omwisselen kun je bij deze FAQ terecht.

 1.   
  DexMax's avatar

  Ik deed het al langer, want deed mee aan de beta van het dashboard.

 2.   
  OllieDenZotn's avatar

  Eindelijk… 🙂

 3.   
  Hercules's avatar

  ze kopieren werkelijk alles van de PS nu he

 4.   
  i_yell0wi7's avatar

  Hercules schreef, "ze kopieren werkelijk alles van de PS nu he"

  Ik wist niet dat sony de euro had verzonnen… 🙄

 5.   
  DexMax's avatar

  @hercules dit is echt zeiken om het zeiken. Ga in je bedje liggen janken, kleuter.

 6.   
  nickykolkie's avatar

  DexMax schreef, "@hercules dit is echt zeiken om het zeiken. Ga in je bedje liggen janken, kleuter."

  En dit is overdrijven.