XCOM: Enemy Within in november naar pc en consoles

Het gerucht deed al langer de ronde en nu is het officieel: medio november verschijnt er een uitbreiding op XCOM: Enemy Unknown. De uitbreiding heet zoals verwacht XCOM: Enemy Within en verschijnt voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Windows pc. Naar verwachting verschijnt XCOM: Enemy Within op 15 november.

De uitbreiding verzorgt nieuwe mappen, extra multiplayer content en een bijzondere optie om je eigen soldaten met buitenaardse genen te besmetten. Het enemy within-principe is blijkbaar nodig om de strijd met de aliens te kunnen winnen. Het voegt ook een Mechanized Exoskeletal Cybersuit toe, die gedragen kan worden door de nieuwe Mech Trooper-class. Het pak is te voorzien van zware wapens, zoals een granaatwerper of vlammenwerper.

Enemy Within voegt ook een nieuwe grondstof toe, genaamd meld. Deze is alleen op het strijdveld te vinden en het laat menselijke en buitenaardse biologie samenvoegen tot iets bijzonders. Verder heeft ontwikkelaar Firaxis het beheren van je inventaris verbeterd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren