Kleurrijke avontuurgame Rime onthuld voor PlayStation 4

Onder alle drukke en actievolle games getoond op Sony’s pre-Gamescom persconferentie bood het zojuist aangekondigde ‘Rime’ een opvallend rustpuntje in de show. Sony onthulde de fleurige en tropische game van Spaanse ontwikkelaar Tequila Works, die eerder al Deadlight ontwikkelde voor de Xbox 360. Opvallend aan Rime is dat deze tropengame exclusief is voor de PlayStation 4.

Uit Rime’s officiële announcement trailer valt niet veel op te maken over de gameplay, maar duidelijk is wel dat we in de game al klimmend en klauterend een kleurrijk, tropisch eiland zullen verkennen. Met veel effen vlakken en een hard kleurenpalet doet Rime haast sfeervol cell-shaded aan. De rustieke achtergrondmuziek doet vermoeden dat dit een echte game is om even rustig mee op de bank te ploffen.

Of Rime nu echt een stressvrije game zal worden, dat zullen we misschien nog weten te achterhalen op de beursvloer van de Gamescom. Binnenkort hoor je meer over Rime, hier op GamersNET.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Het zou mij benieuwen lekker avontuur spelletje is altijd goed 🙂

  2.   
    The Pretender's avatar

    Hij is van de makers van Ico. Dus je WEET dat het een legendarische game wordt. Wel valt me op dat PS4 90% indie gaat. Er zijn nauwelijks games die het beste uit de hardware halen van de PS4. Really, Sony?