Details over Premium-abonnement en Obliteration-modus Battlefield 4

DICE had veel te melden op de EA-persconferentie. Niet alleen onthulde de ontwikkelaar dat de Battlefield 4 beta in oktober zal verschijnen, we kregen ook veel nieuwe details over Premium en de multiplayer te horen.

Zo wist de DICE-vertegenwoordiger te melden dat Premium-abonnees elke week nieuwe content voorgeschoteld krijgen, van wapens tot voertuigen en van voertuigen tot complete uitbreidingspakketten. Er staan in totaal vijf van deze uitbreidingspakketten in de planning, waar Premium-leden twee weken eerder toegang tot krijgen. De uitbreidingspakketten dragen de namen Second Assault, China Rising, Naval Strike, Dragon’s Teeth en Final Stand met zich mee.

Bovendien onthulde DICE een compleet nieuwe modus: Obliteration. In deze modus is het de bedoeling om het doelwit van de vijand te vernietigen voordat zij de jouwe om zeep helpen. Dit klinkt misschien simpel, maar DICE past enkele leuke twists toe. Zo is er slechts één bom en ook de doelwitten veranderen constant van locatie. Hectiek gegarandeerd, dus.

Battlefield 4 verschijnt op 31 oktober voor de pc en current-gen consoles.

 1.   
  Goldcobra's avatar

  Kan echt niet wachten!

 2.   
  soldierarjan's avatar

  Ik hoop niet dat premium leden teveel voordeel krijgen met elke week nieuwe content.

 3.   
  ShadyXL's avatar

  Elke week? Ik hoop echt dat dit waar is, want dat is gewoon awesome!