Scriptschrijver van The Wolverine gaat Assassin’s Creed-film herschrijven

Films over videogames: het lijkt een recept voor ellende. Eerder gingen de Uncharted- en Metal Gear Solid-verfilmingen al de mist in bij de postproductie en nu lijkt ook de ontwikkeling van de Assassin’s Creed-film niet van een leien dakje te gaan. Het script van Michael Lesslie voldeed niet aan de eisen en na veel ellende heeft Ubisoft ervoor gekozen om het script te laten herschrijven Scott Frank.

Scott Frank heeft enkele goede films op zijn naam staan, waaronder Minority Report en The Wolverine. Dat stemt ons hoopvol, zeker aangezien Frank zelf ook zeer enthousiast is:

I’m rewriting Assassin’s Creed right now, and what I love about it is that I’ve never adapted a video game before and it has its own set of challenges. Especially in the world of re-writes, I love trying to do something completely different if I can.
De Assassin’s Creed-film, met Michael Fassbender in de hoofdrol, staat nog steeds gepland voor een release op 19 juni 2015.

  1.   
    jamrex007's avatar

    Minority Report was wel een goeie film, maar The Wolverine vond ik nou niet zo super.

  2.   
    Regge's avatar

    Het script van Michael Lesslie voldeed niet aan de eisen en na veel ellende heeft Ubisoft ervoor gekozen om het script te laten herschrijven Scott Frank.

    moet het niet:
    Het script van Michael Lesslie voldeed niet aan de eisen en na veel ellende heeft Ubisoft ervoor gekozen om het script te laten herschrijven door Scott Frank.
    zijn?

  3.   
    Sem_The_Man's avatar

    The Wolverine vond ik echt vet, als hij Assassin’s Creed net zo vet of misschien wel vetter dan die kan maken gaat dat zeker een succes worden. 😀

  4.   
    OllieDenZotn's avatar

    Dat ze maar rustig hun tijd hiervoor nemen!