Veel druk op Disney Infinity door torenhoge ontwikkelkosten

Disney heeft naar verluidt meer dan 100 miljoen dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling van Disney Infinity. De druk om te presteren is dan ook enorm, want een flop zou wel eens grote gevolgen kunnen hebben voor de manier waarop men omgaat met videogames. Er zitten dus nogal wat mensen bij Disney duimen te draaien…

Volgens de geruchten heeft Disney de ontwikkeling van Iron Man en Star Wars-games laten schieten om alle aandacht en financiële middelen te richten op Disney Infinity. Mocht Infinity falen, dan is het goed mogelijk dat Disney de overstap moet maken naar mobiele applicaties en online games.

Disney Infinity verschijnt op 23 augustus voor de pc, PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Ik heb wat gameplay gezien en ik vind dat het best een interessante game is. Je kunt gewoon je eigen minigames enzo bouwen in het spel en ik denk dat dat wel een grote publiek zal aantrekken (het is dus echt een party game).

  2.   
    Lucvz's avatar

    Het is nou niet echt een game die ik snel zou gaan kopen omdat hij echt zo goed is. Ik ben meer een gamer die gaat voor een simpele game als FIFA of een game waarin je lekker je gang kan gaan als in GTA. Ik heb het geduld er niet voor om in een game een eigen minigame te maken. Geef mij maar die voorgekauwde games waar ik zelf niets meer aan hoef te doen zeg maar.