GN Lunchtip: Angry Birds in het echt


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Angry Birds is allang niet enkel meer een spelletje: er zijn ook mokken, knuffels, T-Shirts en petten van de boze vogels verkrijgbaar. Er wordt nog steeds aangenomen dat deze succesvolle beestjes uit de fantasie van de bedenker ontsproten zijn, maar wat als hij zijn inspiratie heeft opgedaan in de echte natuur? Wat als de Angry Birds echt bestonden? Met die laatste vraag in het achterhoofd ontwierp kunstenaar Mohamed Raoof onderstaande verftekeningen.

Bomber:

Yellow Speedy:

Red Natural:

Glassbreaker:

Mighty Eagle:

Egg Bomber:

Boomerang:

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! ’Clueless Gamer’ Conan speelt Atari-klassiekers.

Eet smakelijk!

 1.   
  Flapjack's avatar

  ik kende er al een aantal maar wist niet dat ze geschildert waren

 2.   
  Hillianii's avatar

  Hahaha… ๐Ÿ˜†

 3.   
  Rudizo18's avatar

  wel heel mooi gemaakt ๐Ÿ˜†

 4.   
  cool ice's avatar

  die zijn zeker schitterend gemaakt! ๐Ÿ™‚

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Haha leuk kende ze allemaal heb laatst eens weer wat gespeeld van de normale angry birds, het voordeel is nu ook dat je savegame online kan worden opgeslagen dus als je telefoon stuk is ofzo ben je tenminste je score niet kwijt :P.