SEGA hoopt op omslag met Sonic: Lost World

Het zal niemand verbazen dat de Wii U het niet al te best doet momenteel. Er zijn weinig goede titels en het apparaat wordt naar verhouding ook gewoon weinig verkocht. Als het aan het Europese hoofd van Sega ligt, Jurgen Post, dan kan Sonic: Lost World hier nog wel eens een cruciale rol in gaan spelen:

The Lost World might just be our best Sonic game yet. it is one of the games that can help them. I saw Nintendo’s briefing at E3 and it has a very strong line-up of games for Wii U. I think it’s helping people think that things might change.
Post lijkt erg goede hoop in de nieuwe Sonic-titel te hebben. Ook het feit dat de rollende blauwende egel van SEGA en de spaghettivretende loodgieter van Nintendo ooit aartsrivalen waren lijkt hij totaal te zijn vergeten:
Historically, Sonic games have always sold very well on Nintendo platforms, so it’s a good fit. And Nintendo and SEGA have always worked together in a positive way – the first game Sonic debuted on after we stopped making hardware was a Nintendo platform.
Kortom, veel belovende woorden dus. Waar de twee bedrijven ooit elkaars grootste rivalen waren, lijkt het erop dat Nintendo tegenwoordig een grote steun heeft aan SEGA. De grote vraag blijft echter; trekt een titel als Sonic: Lost World jou ver genoeg over de streep om een Wii U aan te schaffen? Laat het hieronder in de reacties weten!

 1.   
  -Arthur-'s avatar

  Sonic is heel tof, maar daarvoor alleen zou ik geen Wii U aanschaffen.

 2.   
  Noice!'s avatar

  Het lijkt n beetje Mario Galaxy meets Sonic Adventure, ik ben daarom ook voor het eerst in jaren weer enthousiast over een Sonic game. Sonic is zo’n icoon, maar z’n naam is behoorlijk te grabbel gegooid de laatste jaren.
  Gaat deze game de Wii U uit t slop trekken? Nee. Maar een goede Sonic game is altijd lekker voor de mensen die al een Wii U hebben of er een gaan kopen als de echte systemsellers eraan komen. De trailers geven me een gevoel dat ik voor het laatst had bij de DreamCast wat Sonic betreft, en dat is zeker een compliment!

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Marinu$ schreef, "De trailers geven me een gevoel dat ik voor het laatst had bij de DreamCast wat Sonic betreft, en dat is zeker een compliment!"

  Al is dan weer te hopen dat Nintendo met de Wii U niet eenzelfde lot staat te wachten als Sega destijds met de DreamCast. 😛