Bekijk ons Gamescom-rooster en stuur ons op pad met vragen

Vanaf 21 augustus is het weer zo ver! Dan reizen we met ons zessen af richting Keulen, om daar verslag te doen van de beurs der beurzen, de Gamescom! Waarom dat de vetste beurs op Aarde is? Op de E3 krijgen we natuurlijk veel te zien, maar op Gamescom komen honderdduizenden gamers samen om onze hobby te vieren! Daarnaast gaan we natuurlijk aan de slag met de nieuwe spelcomputers en krijgen we enorm veel vette titels te zien.

Daarbij is de woensdag natuurlijk onze drukste dag. Van oudsher is dat de persdag en dus gaan we hard aan de slag om al dat lekkers te spelen en te bespreken. Ook de donderdag en vrijdag zijn we druk aan het gamen / bespreken, maar we zijn ook zaterdag en zondag nog aanwezig om toffe video’s te maken over de beurs zelf!

Nu vragen jullie je natuurlijk af, “allemaal leuk en aardig hoor, maar wat gaan jullie precies doen?”. Nou! De afgelopen tijd hebben we heel veel afspraken gemaakt met alle uitgevers en het resultaat is deze enorm uitgebreide agenda. Zo weten jullie precies wat we allemaal doen op de dag en van welke games je een (video) preview kunt verwachten. De agenda is hieronder te bekijken en we hebben ook een downloadlink toegevoegd, zodat je hem als wallpaper kunt gebruiken. Volg ons overal!


Download de agenda

Daarnaast gaan we jullie vragen om ons te helpen, want als jij een vraag hebt over jouw favoriete games, stel ze dan via ons. Wij krijgen veel ontwikkelaars te spreken en dat is de kans om deze te bevragen over hun games. Stuur je vragen naar … en stuur ons op pad! Later zullen we vanuit Keulen een video maken om deze vragen te beantwoorden. Overigens kun je dat adres ook gebruiken om je tips voor video-items op te sturen en om te laten weten of je zelf ook richting Keulen afreist.

Natuurlijk kun je ook de Gamescom volgen via onze apps voor Android en Windows Phone, en natuurlijk via Facebook en Twitter.

 1.   
  mmx's avatar

  Ik heb geen vragen maar ik wilde jullie even waarschuwen eet niet bij die eetkarren die er staan vorig jaar waren er een hoop zieken vanwege de zeer slechte kwaliteit 😕 Verder zeg ik maar een ding HAVE FUN 🙂 🙂

 2.   
  gamepower's avatar

  geen extra vragen, maar ben natuurlijk wel benieuwd naar jullie previews en jullie reacties/ ondervindingen op bepaalde games!
  verder wens ik jullie veel plezier in Keulen!
  let the game begin 😉

 3.   
  THE-DUTCH-GUY's avatar

  Ik heb al een vraag voor dat jullie gaan 😛 Wordt er ook verslag gedaan van Rome II op de Gamescom ?

 4.   
  MisterMDW's avatar

  Een klein vraagje dan, mocht er op de gamescom zelf niks over aangekondigd worden 😳 😛
  Aan Ubisoft, dus maakt niet echt uit wie de vraag stelt. Maar waarom we al tijden niks meer hebben vernomen van rainbow six patriots… ? 🙁

 5.   
  R1chardTM's avatar

  mikeydw schreef, "Een klein vraagje dan, mocht er op de gamescom zelf niks over aangekondigd worden 😳 😛
  Aan Ubisoft, dus maakt niet echt uit wie de vraag stelt. Maar waarom we al tijden niks meer hebben vernomen van rainbow six patriots… ? 🙁 "

  We gaan natuurlijk kijken of we iets van de game te zien krijgen, maar naar verwachting niet. Ubisoft richt zich nu op de games die eind 2013 begin 2014 verschijnen. Dit zijn de titels die de aandacht van de consument moeten krijgen, Rainbow 6: Patriots verschijnt waarschijnlijk eind 2014 en hoort dus niet in dit rijtje thuis.

 6.   
  R1chardTM's avatar

  THE-DUTCH-GUY schreef, "Ik heb al een vraag voor dat jullie gaan 😛 Wordt er ook verslag gedaan van Rome II op de Gamescom ?"

  Total War: Rome II is op de beurs aanwezig en we gaan ons best doen de game te spelen. Zijn er nog specifieke dingen die je over de game wilt weten?

 7.   
  Connorkill's avatar

  Misschien vragen of watch dogs een seasons pass krijgt? de prijs van de seasons pass voor AC?

 8.   
  THE-DUTCH-GUY's avatar

  R1chardTM schreef, "

  ”THE-DUTCH-GUY” schreef, "Ik heb al een vraag voor dat jullie gaan 😛 Wordt er ook verslag gedaan van Rome II op de Gamescom ?"

  Total War: Rome II is op de beurs aanwezig en we gaan ons best doen de game te spelen. Zijn er nog specifieke dingen die je over de game wilt weten?"

  Ik vraag me af : stel ik speel als een Germaanse stam en ik neem echt een niet normaal groot stuk land in. tot aan de Turkse grens bijvoorbeeld. zie ik dan mijn soldaten in de zelfde kleding in de Turkse zon staan als de kleding die ze dragen in het Germaans tuisland ? en wordt deze stam dan ook echt een stuk geavanceerder naarmate ik progressie boek ? zodat ze bijvoorbeeld net zoals de Romeine van boer naar een van de slimste civalisaties gaan ? Of zit ik net zoals Rome I vast aan een stel bodybuilder domboos ? Als jullie dit voor mij zouden willen vragen aan iemand daar (zouden jullie de kans krijgen) dan dank ik jullie 😀

 9.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Neem voor de zekerheid een dubbele accu voor jullie camera mee; ik (en vele andere GN’ers) willen de boothbabes van dit jaar natuurlijk niet missen! 😀