Nieuwe functies The Wonderful 101 besproken

Zojuist heeft Nintendo tijdens een Nintendo Direct meer informatie gegeven over The Wonderful 101. Natuurlijk is heel veel informatie al te vinden in onze uitgebreide Wonderful 101 preview, maar nu weten we nog meer over de game. Zo zullen er nog meer helden verschijnen in de game dan de 100 (en jij als 101e) standaard helden. Burgers kunnen namelijk tijdelijk gerekruteerd worden als held, door ze te helpen als er groot HELP in beeld verschijnt.

Daarnaast kunnen de Morph-bewegingen (het maken van wapens met je 100 helden) ook gebruikt worden voor het oplossen van puzzels. Zo zijn er bruggen te bouwen, maar ook ladders, kettingen en zelfs een hangglider. Als je vast zit in de game dien je dus goed na te denken over de beste beweging voor je groep helden. Als laatste is de herspeelbaarheid van levels besproken, want je kunt levels opnieuw spelen voor een betere score, bijvoorbeeld als je een level sneller uitspeelt of minder geraakt wordt.

Ook is een nieuwe trailer getoond, die we zo snel mogelijk zullen plaatsen. The Wonderful 101 verschijn 23 augustus voor de Wii U.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren