Dragon’s Prophet aanwezig op Gamescom met eigen cosplay-competitie

Met een hoofdkantoor in Berlijn is het niet gek dat uitgever Infernum haar games ook tentoonstelt op een prestigieus game-evenement om de hoek: de Gamescom in Keulen. Het festijn is slechts luttele weken van ons verwijderd, en daarom kondigt Infernum nu alvast aan een stukje Duitse kwaliteit naar Gamescom te brengen. De uitgever laat in een persbericht weten veel gameplay van Dragon’s Prophet te onthullen, de MMO die onze Richard eerder dit jaar al previewde in Berlijn.

Naast de aanwezigheid van Dragon’s Prophet als game is er ook nog sprake van een bijbehorende Dragon Cosplay Summit cosplay-competitie, waarvan de finale plaats zal vinden tijdens een publieke show op Gamescom. Via de Dragon’s Prophet community website kun je stemmen op je favoriete drakenchick uit de competitie. De drie dames met de meeste stemmen worden afgescheept naar Keulen, waar ze finale live uitvechten voor het grote publiek op Gamescom.

  1.   
    fdennis's avatar

    De beste/lekkerste cosplay chick zit er niet bij:( genaamd Jessica Mitri wat is die lekker zeg. Was instant vote geweest nu zou ik het niet weten op wie ik moet stemmen.