Nieuwe Steam-achievements XCOM: Enemy Unknown hinten naar uitbreiding

Vorige week dook ineens de titel XCOM: Enemy Within op via diverse bronnen. Of het een nieuwe game of een uitbreiding op XCOM: Enemy Unknown betreft is nog onduidelijk, maar nieuwe signalen wijzen sterk in de richting van het laatste.

De Global Gameplay Stats op de Steam-pagina van XCOM: Enemy Unknown bevat namelijk lege velden voor 30 extra achievements, klaar om gevuld te worden met nieuwe uitdagingen zodra de uitbreiding gelanceerd wordt. Dit maakt het zeer waarschijnlijk dat Enemy Within een stevig stuk downloadbare content is.

2K Games heeft al laten weten dat men op 21 augustus met een onthulling komt, ten tijde van de Gamescom. Met de vele, aanhoudende geruchten wordt er echter al steeds meer duidelijk. Het is dus nog maar de vraag of 2K nog tot 21 augustus kan wachten met de formele onthulling van XCOM: Enemy Within. Over een kleine twee weken weten we in ieder geval meer.

  1.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    Haha en ik dacht dat er iets fout was toen ik de lege achievements zag op steam. 😛

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Nieuwe game zou ook te snel zijn. Het wordt vast wel een betaalde uitbreiding maar dat is de game zeker waard. Geweldig spel 8)

  3.   
    yannick_TXL's avatar

    Vanavond maar weer eens de game opstarten op me PS3! Super goed spel! Heb hem van PS Plus 🙂

  4.   
    soldierarjan's avatar

    yannickvanloon schreef, "Vanavond maar weer eens de game opstarten op me PS3! Super goed spel! Heb hem van PS Plus :)"

    Ik moet er ook nog aan beginnen ook binnen gehaald via plus.