Left 4 Dead 3 en Source Engine 2 gespot op het kantoor van Valve

Neem het volgende nieuws met een gepaste hoeveelheid zout, want tijdens een tour door het kantoor van Valve deze week hebben enkele Dota 2-spelers de langverwachte Source Engine 2 en Left 4 Dead 3 gespot. Tijdens de rondleiding viel het oog van een van de bezoekers op een scherm, waarop diverse Valve-projecten zichtbaar waren. Op de lijst stonden ook Left 4 Dead 3 en Source Engine 2, die beide nooit officieel bevestigd zijn.

Vooralsnog is het een gerucht en het zou ook typisch iets voor Valve zijn om bewust zulke hints achter te laten, zonder dat er iets van waar is. Toch verwachten veel mensen dat er wel een vervolg zal komen op Left 4 Dead 2 en Valve-oprichter Gabe Newell heeft al vaker gehint naar een nieuwe Source Engine. Gezien de huidige timing zullen beide projecten, als ze al bestaan, richting de nieuwe generatie platformen komen.

Helaas was er nog geen spoor te bekennen van Half-Life 3…

 1.   
  mmx's avatar

  Jammer dat ze nu nog niets doen met Half life 3 .Ik vraag mij nu dus echt af of dat die er ooit nog wel zal komen .

 2.   
  ChielB's avatar

  Het kan natuurlijk goed allemaal een grap zijn. Alleen Valve zelf weet waar ze mee bezig zijn, dus wie weet borrelt Half-Life 3 voor de next-gen platformen al wel een tijdje ergens… ๐Ÿ˜‰

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Als Source Engine 2 eenmaal is aangekondigd zal Half-life 3 kort erna volgen. Althans zo’n gevoel krijg ik bij dit soort berichten.

  Eerst ons lekker maken met Source Engine 2 wat het allemaal kan en hoe mooi het er allemaal uit kan zien, dan gaan gamers alvast fantaseren over Half-life 3. Valve is gewoon een grote tease bedrijf!

 4.   
  NoFearz's avatar

  Is het niet een beetje vanzelfsprekend dat deze twee er nog ooit gaan komen? ๐Ÿ˜›

 5.   
  gatemaster64's avatar

  ChielB schreef, "Het kan natuurlijk goed allemaal een grap zijn. Alleen Valve zelf weet waar ze mee bezig zijn, dus wie weet borrelt Half-Life 3 voor de next-gen platformen al wel een tijdje ergens… ๐Ÿ˜‰ "

  ik wacht allemaal gewoon af!

  beetje te veel geruchten over valve die naar buiten komen altijd! ๐Ÿ˜›

 6.   
  Drzelite's avatar

  l4d3.ru

  Deze website laat een countdown zien.
  Is dit officieel?
  (Is geen virus)