Deze maand meer informatie over DLC voor The Last of Us

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft bevestigd dat deze maand meer informatie komt over de eerste DLC voor The Last of Us. Creatief leider bij Naughty Dog, Neil Druckmann, vertelde dat er momenteel aan singleplayer DLC gewerkt wordt en dat men nog nadenkt over andere ideeën.:

News is on the way about the first DLC drop. Should hear about it this month. Currently working on single-player DLC. Talking about other ideas.
Waar de DLC over zal gaan is nog niet bekend, maar Druckmann bevestigde dat diverse personages weer terug zullen keren. Net zoals bij veel andere vooraankondigingen lijkt de Gamescom eind deze maand een goed moment om meer nieuws te delen met de wereld.

  1.   
    jamrex007's avatar

    Ben benieuwd. ik denk dat de singleplayer DLC over Tommy gaat en dat je dan ook met die personage speelt. of dat het verder gaat waar het verhaal eindigt.

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Kijk dit is tenminste waardige dlc om aan te schaffen gewoon single player uitbreiding, het is vaak zo krijg je paar wapens erbij of een map en thats it.
    Dit deed rockstar bij red dead redemtion ook en gta 5 dit zou ik dan ook aanschaffen.

  3.   
    Johnmill's avatar

    Wel jammer dat het vaak gewoon originele content is die is geschrapt om later voor extra geld te verkopen als DLC (weet niet of dat hier het geval is). Hoop dat het wel meer dan een uurtje of anderhalf gameplay wordt… uit ervaring waarschijnlijk niet. Toch leuk om te kopen voor een erg vette game.

  4.   
    assassin_MKA's avatar

    Aangezien ik geen PS3 heb, heb ik The Last of Us op youtube bekeken, van begin tot het einde. Het duurde ongeveer 7 of 8 uur. Ik heb mij op geen enkel moment verveeld. Echt een supervette game met prachtig verhaal. Het einde was echt goed. Ik hoop dat ik het een keertje zelf kan spelen als het beschikbaar wordt op PS4.

  5.   
    Tom 2.0's avatar

    ”jamrex007″ schreef, "Ben benieuwd. ik denk dat de singleplayer DLC over Tommy gaat en dat je dan ook met die personage speelt. of dat het verder gaat waar het verhaal eindigt. "

    Of wat dacht je van een proloog over Henry en z’n broertje? 🙄