MoviesNET.nl zoekt jou!

Als bezoeker van MoviesNET weten jullie dat we inmiddels drie jaar bestaan, maar niet de enige site zijn van de groep. Ook GamersNET en CheatNOW horen erbij en we gaan meer samenwerken dan ooit tevoren. We willen we nu heel graag een gecombineerde redactie van GN en MN. Dat betekent dat crew-uitjes gezamenlijk zijn, meetings tezamen zullen gebeuren en het één gezellig familie wordt.

Per direct zijn we dus op zoek naar nieuwe redacteuren, die zowel van games als films houden en graag betrokken willen zijn bij deze industrieën, lid willen zijn van een toffe crew en de sites groter willen maken. Kortom, dit is je kans! Wat zoeken we precies?

ENTHOUSIASTE REDACTEURS (M/V)
Enthousiasme is wat ons betreft de belangrijkste eigenschap van een crewlid, je moet het immers leuk vinden om wat van je vrije tijd aan MoviesNET te besteden. Op dit moment zoeken we vooral mensen die onze gezellige redactie willen versterken. Heb je een vlotte pen, wil je graag journalistieke ervaring opdoen en lijkt het je leuk dat alle bezoekers jouw nieuwsberichten en recensies lezen? Dan ben jij de ideale kandidaat om als redacteur aan de slag te gaan. Samen met alle andere redacteuren zorg je ervoor dat er dagelijks nieuws op MoviesNET staat en als je zin en tijd hebt kun je ook naar persvoorstellingen of thuis een DVD/Blu-ray bekijken om te recenseren. Dit alles kan je vanuit huis doen, op momenten dat het jou uitkomt.

Nogmaals, het belangrijkste vinden we dat je enthousiast bent. We hebben genoeg kennis en ervaring in huis om crewleden goed te begeleiden, dus we kunnen je nog wel het een en ander leren. Al is het natuurlijk wel handig als je goed bent in de Nederlandse taal. Daarnaast is het binnen de crew ook vooral erg gezellig, dus het is ook nog eens heel leuk om samen met anderen te werken aan een geweldige nieuwe filmsite.

Hoe kan ik me aanmelden of om meer informatie vragen?
Stuur een e-mail naar [email protected], zo simpel is het. Heb je interesse om als crewlid aan de slag te gaan? Laat dan vooral even het volgende weten:

– je leeftijd
– hoeveel vrije tijd je ongeveer aan MoviesNET kunt besteden (zelfs met 1-2 uur per week kan je al heel veel doen)
– een zelfgeschreven recensie van een film naar keuze (minimaal 400 woorden)

Aarzel dus niet en stuur gewoon eens een mailtje, wie weet ben jij straks een van de nieuwe crewleden van MoviesNET / GamersNET! Mocht je iemand anders kennen die ook gek is van films en misschien wel als crewlid aan de slag zou willen, laat hem/haar dan ook even mailen.

We zien je e-mail graag tegemoet!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren