XCOM: Enemy Within duikt op; aankondiging op 21 augustus

Oplettende gamers hebben diverse verwijzingen gevonden naar iets wat door het leven gaat als XCOM: Enemy Within. Onder meer een Koreaanse keuringswebsite en de wat meer betrouwbare Steam Database maken melding van deze titel.

Uitgever 2K Games reageerde op de ontdekking door te melden dat men op 21 augustus met een aankondiging komt. Op dit moment doet men verder geen uitspraken. In elk geval is 21 augustus de eerste beursdag van de Gamescom in Keulen, dus grote kans dat men iets toonbaars of speelbaars mee naar Duitsland neemt.

Wat XCOM: Enemy Within zal zijn is nog onduidelijk. De meest logische optie lijkt iets van downloadbare content voor XCOM: Enemy Unknown. Een geheel nieuwe XCOM-game behoort ook tot de mogelijkheden, al is het daar wellicht iets te vroeg voor. Of is er een verband met The Bureau: XCOM Declassified, die op 23 augustus in de winkels ligt? Over een kleine drie weken weten we meer…

 1.   
  Noice!'s avatar

  Off topic: NBA 2k13 is momenteel gratis voor Plus members. Dit is een fout van Sony en zal waarschijnlijk spoedig hersteld worden. De game is eigenlijk uitsluitend voor Saudië Arabië bestemd.
  https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/nl-nl/cid=EP1001-NPEB01200_00-NBA2K13DIGITAL00
  Excuus voor dit bericht, ik wist geen snellere manier om m’n fellow gamers te bereiken.

  Euhm…waar is de delete knop :s

 2.   
  ChielB's avatar

  Het forum is altijd een goede plek 🙂

 3.   
  Hitman047's avatar

  Nice!

  Ik verwacht eigenlijk dat het om een (standalone?) expansion zal gaan, maar ik hoop natuurlijk op een compleet nieuw deel. XCOM: Enemy Unknown was een enorm toffe game.