Marvel lijkt Quicksilver gevonden te hebben

Aaron Taylor-Johnson lijkt de smaak goed te pakken te hebben, na de rol van Kick-Ass tweemaal vervult te hebben, is het nu tijd voor een nieuwe superheld. De acteur heeft namelijk zelf, tijdens de promotietour van Kick-Ass 2, de geruchten bevestigd. Hij is namelijk in gesprek met zowel Marvel als Joss Whedon, om zodoende de rol van Quicksilver te bemachtigen.

Ik ben vereerd dat zij naar mij toe zijn gekomen om de rol te vervullen. Ik denk dat hij een interessante personage is en dat gaan we zo houden. Ik zat met samen met Joss, hij is fantastisch, en met de mannen van Marvel, zij zijn ook fantastisch; ik denk dat het interessant wordt.


Voor de onbekende onder ons, Quicksilver is de zoon van Magneto. Helaas beschikken Marvel en Disney niet over de filmrechten van Magneto zelf. Dat betekend dat de superheld en zijn zus, Scarlet Witch, niet mogen refereren naar hun vader. Overigens is het nog niet bekend wie Scarlet Witch gaat vertolken, maar als we de geruchten mogen geloven, lijkt Marvel zijn pijlen te hebben gericht op Saoirse Ronan, bekend van Hanna en The Lovely Bones.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren