Voodoo DLC voor Tropico 4 uitgebracht

Ondanks dat Tropico 4 bijna twee jaar geleden is uitgekomen, verschijnt er nog steeds DLC voor deze game. De nieuwste DLC is de Voodoo DLC, waarin El Presidente het in een nieuwe missie niet op moet nemen tegen een politieke grootmacht, maar een spirituele. Nadat de laatste voodoopriester in Tropico het loodje heeft gelegd door de slechte gezondheidszorg probeert de Russische tovenares Vanya namelijk El Presidente en zijn regime te vervloeken.

De DLC bevat daarnaast ook een nieuw kostuum voor El Presidente en geeft je de mogelijkheid om voor je avatar een nieuwe eigenschap te kiezen waardoor de inwoners van je eiland het zelfs met heel slechte gezondheidszorg kunnen stellen. Daarnaast krijg je er ook een nieuw gebouw bij, het Voodoo Mansion, een leuke attractie voor rijke toeristen.

De Voodoo DLC is nu verkrijgbaar voor vier euro verkrijgbaar via Steam en Xbox Live. Hieronder enkele screenshots van deze DLC, om je alvast een voorproefje te geven.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    GUNBOY555's avatar

    wat is dat voor spel>??????

  2.   
    Denniscan's avatar

    ”GUNBOY555″ schreef, "wat is dat voor spel>??????"

    Zoek op internet je zal het vinden…. dit is een vrij bekend spel kan ik je al zeggen

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”GUNBOY555″ schreef, "wat is dat voor spel>??????"

    Deze serie is al sinds 2001 op de markt.

    Modern Times is een goede DLC, over deze DLC ben ik weer een beetje sceptisch. Maargoed, daarin tegen praat je ook over een heel ander prijs! Misschien wel het kopen waard, Tropico 4 is een leuk spel.