Releasedatum F1 2013 onthuld

Liefhebbers van dure auto’s, brandend asfalt en gierende banden opgelet: F1 2013 ligt vanaf 4 oktober in de winkels. Dat maakte Codemasters zojuist bekend.

Om de onthulling van de releasedatum te vieren, heeft Codemasters nieuwe gameplay van het Hungaroring-circuit vrijgegeven. Hierop zien we hoe Daniel Ricciardo de baan berijdt, terwijl voormalig racer en gameconsultant Anthony Davidson commentaar geeft op de beelden.

  1.   
    GUNBOY555's avatar

    oke maar ik koop liever neuwe race spellen voor de ps4

  2.   
    Remco_MUFC's avatar

    Ik vind dat altijd zo goed doorgedacht he om een Formule 1 spel uit te laten komen als het huidige 2013 Seizoen al bijna is afgelopen. 😕

  3.   
    3333/3333's avatar

    Remco_MUFC schreef, "Ik vind dat altijd zo goed doorgedacht he om een Formule 1 spel uit te laten komen als het huidige 2013 Seizoen al bijna is afgelopen. 😕 "

    Dit is inderdaad een probleem, de games zijn al oud als ze uitkomen. Zie zelf overigens weinig verbeteringen op het vorige deel en na de GRID 2 debacel ben ik het vertrouwen in Codemasters grotendeels verloren. Ik houd het voorlopig bij iRacing.

  4.   
    GUNBOY555's avatar

    daarom zeg ik net al koop een racespel op next-gen

  5.   
    MaxDamage_NL's avatar

    ”GUNBOY555″ schreef, "daarom zeg ik net al koop een racespel op next-gen"

    want next gen de next gen brah

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”GUNBOY555″ schreef, "daarom zeg ik net al koop een racespel op next-gen"

    Want iedereen heeft ook gelijk het geld voor een nieuwe next gen console, lijkt me zelfs dat jij dat niet heb op die leeftijd of je ouders moeten zo gek zijn om zoveel uit te geven.