Statistieken current-gen-versie Battlefield 4 mogelijk over de dragen naar next-gen

De echte fans willen Battlefield 4 natuurlijk meteen op 1 november in huis halen, maar dan zijn zij wel genoodzaakt om voor de current-gen-versie te gaan. De PlayStation 4 en Xbox One liggen ten tijde van de Battlefield 4-release namelijk nog niet in de winkels.

Diezelfde echte fans willen Battlefield 4 straks natuurlijk ook in volle glorie kunnen ervaren op de next-gen consoles, maar het zou vervelend zijn als je dan weer helemaal opnieuw moet beginnen. Daarom onderzoekt DICE momenteel of het mogelijk zou zijn om je statistieken over te dragen naar de next-gen-versie. Je kunt dan op de PlayStation 4 en Xbox One verdergaan waar je op de current-gen consoles gestopt was.

Hetzelfde wordt momenteel al gedaan met Ultimate Team in FIFA 14 en Madden 25 (toevallig ook twee EA-games), dus het is niet ondenkbaar dat Battlefield 4 straks daadwerkelijk een soortgelijke feature gaat bevatten.

 1.   
  GUNBOY555's avatar

  ja dat klopt hij komt eerst current gen maar ik ga hem kopen op next gen ik ga alleen nog saints row iv splinter cell blacklist misschien en gta v zoizo voor current gen halen 😀

 2.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Goede manier om geld te verdienen voor Dice, omdat mensen BF4 dan eerst voor de current-gen gaan kopen en dan voor de next-gen.

 3.   
  nunen007's avatar

  Ik ga denk ik alleen voor next-gen, anders wordt het wel heel duur.

 4.   
  GUNBOY555's avatar

  ik haal nog 3 spellen voor current voor de rest only on next gen snappie 🙄

 5.   
  ShadyXL's avatar

  Titel *over TE dragen*