Sony bevestigt Gamescom-persconferentie

Sony heeft eindelijk bevestigd een persconferentie te houden tijdens de Gamescom, later volgende maand. Het lag al in de lijn der verwachtingen dat Sony een persconferentie zou gaan houden omdat het bedrijf eerder liet weten een flink aantal games en andere aankondigingen voor de Gamescom te hebben bewaard.

Zo liet Sony onder meer weten dat de Gamescom voor hen dit jaar volledig in het teken zal staan van de PlayStation Vita. Niet alleen heel veel nieuwe games, maar ook een prijsdaling wordt verwacht voor de vorig jaar verschenen handheld van Sony. Daarnaast zal een aantal nieuwe games voor de PlayStation 4 worden aangekondigd en verwachten we toch eigenlijk ook wel een definitieve releasedatum van deze nieuwe console.

De Gamescom-persconferentie van Sony wordt gehouden op 20 augustus in het Saatenhaus am Rheinpark in Keulen. De show start om 20:00 uur Nederlandse tijd.

  1.   
    fdennis's avatar

    Ben erg benieuwd wat ze gaan laten zien. Ik hoop persoonlijk op wat meer Ps4 exclusives. Want daar hebben we echt te weinig van gezien op dit moment. Overigens toch erg leuk dat Sony ook eens aan ons Europeanen denkt met deze persconferentie.

  2.   
    Andrevantoever's avatar

    Ik zou naar de gamescom gaan dit jaar, alleen heb net die week een introductie week van me nieuwe opleiding dus ik moet overslaan ๐Ÿ™

  3.   
    GUNBOY555's avatar

    ik hoop ook iets van ufc voor de ps4

  4.   
    Daniel Z's avatar

    Snap de aandacht richting de Vita heel erg goed. Hopelijk komen er goede titels aan.

    Daarnaast willen we meer games zien voor de PlayStation 4 ๐Ÿ˜‰

  5.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    Ik hoop echt op een prijsdaling. ๐Ÿ˜€

  6.   
    assassin_MKA's avatar

    Tis wel altijd tijdens de examens hรฉ. ๐Ÿ˜ก

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    WO_OSH schreef, "Ik hoop echt op een prijsdaling. ๐Ÿ˜€ "

    In je dromen voorlopig ze zijn hartstikke goedkoop voor de release, wellicht dat de ps3 wat goedkoper word maar zij sony ook al van niet niet lang geleden.
    De huidige generatie krijgt echt aankomende jaren geen prijs verlaging.

  8.   
    Kill Gamer 01's avatar

    assassinTR schreef, "Tis wel altijd tijdens de examens hรฉ. ๐Ÿ˜ก "

    20 augustus? Dat is in de zomervakantie niet tijdens examens?