GN Lunchtip: Nintendo gaat voor riskante cosplay


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Dat ontwikkelaars en uitgevers vaak kiezen voor het inhuren van cosplayers om op evenementen hun nieuwe titels aan te prijzen, dat is geen nieuws. Dat het altijd net even anders kan, dat heeft Nintendo op de Comic-Con van afgelopen week wel weer dik en dwars bewezen. Om hun nieuwe versie van het koddige dierenspel Animal Crossing aan te prijzen kozen zij er namelijk voor om een cosplayer in te huren, die zich verkleedde als het karakter Villager.

Waar cosplayers normaliter bedoeld zijn om je aan te trekken en je te verleiden om foto’s met ze te nemen, pakt deze Villager het niet even iets anders aan. Met een helm van papier-maché is deze cosplayer toch wel één van de meest gefaalde pogingen om een gamepersonage fatsoenlijk uit te beelden. Durf jij überhaupt nog in de buurt te komen?

P.S.: Zonder het masker heeft de man hieronder wel verdacht veel weg van onze Sony-lievende eindredacteur Leon. Toeval?


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Best verstopte Battlefield 3 easter egg eindelijk gevonden.

Eet smakelijk!

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    “Eén plaatje zegt meer dan 1000 woorden”

    Maar inderdaad, voor dit plaatje hebben we maar één woord voor nodig,
    of beter gezegd een naam. 😮

    Verklaar u nader. . . 😛