Halo 4: Forward Unto Dawn komt richting DVD en Blu-ray

Halo-fans opgelet, want de zeer vette serie die gemaakt is ter ere van Halo 4, Halo 4: Forward Unto Dawn, krijgt een release op DVD en Blu-ray! De serie heeft een aantal toffe prijzen gewonnen en zal vanaf 20 augustus aanstaande verkrijgbaar zijn in Nederland. De release gaat gepaard met 1,5 uur extra materiaal. De serie wordt vooral geroemd om zijn toffe verhaal en deze komt neer op het volgende:

Op de militaire academie van de UNSC (United Nations Space Command) wordt een groep jonge cadetten klaargestoomd. Zij moeten straks de strijd aangaan met rebellen die op meerdere planeten in opstand zijn gekomen tegen het gezag van de UNSC. Eén van de militairen in opleiding is Thomas Lasky. Hij twijfelt aan het nut van de naderende oorlog. Bovendien is hij bang dat hij niet in de wieg gelegd is voor het leiderschap dat van hem wordt verwacht. Dan wordt de academie plotseling opgeschrikt door een gewelddadige aanval door aliens. Lasky moet vechten om de academie en zijn medestudenten te beschermen. Daarbij krijgen de verdedigers hulp van een geheimzinnige bondgenoot: een gepantserde supersoldaat die iedereen alleen maar kent als The Master Chief.
De release van de serie is natuurlijk vooral iets voor de fans, want de gehele serie is ook al te bekijken via YouTube, in drie delen:

Deel 1
Deel 2
Deel 3

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren