Modern Warfare 4 mogelijk in ontwikkeling bij Sledgehammer

Call of Duty: Modern Warfare 4 is mogelijk in ontwikkeling bij Sledgehammer Games, dit is te lezen op het LinkedIn-profiel van Rob Valdivia. Rob Valdivia is momenteel Senior VFX Artist bij Sledgehammer Games en beweert bezig te zijn met de volgende game in de Call of Duty: Modern Warfare-reeks.

My name is Robert Valdivia and I am a Senior VFX Artist from Los Angeles but currently residing in the San Francisco bay area. I work at Sledgehammer Games where I’m responsible for developing photo real visual effects for the next Call of Duty – Modern Warfare release.
Ook is te lezen dat Valdivia pas in april van dit jaar bij Sledgehammer Games is komen werken, waaruit we kunnen opmaken dat hij de tekst niet al te lang geleden op zijn profiel heeft geplaatst. Wellicht dat Sledgehammer Games volgend jaar al met de nieuwe Modern Warfare op de proppen komt en Treyarch een jaartje overslaat.

 1.   
  Sa.'s avatar

  Ik vind dit maar raar klinken. In bepaalde persconferenties zeggen de makers expres niet gekozen te hebben voor de titel “Modern Warfare 4” omdat ze het niet safe wilde spelen. ๐Ÿ˜•

 2.   
  Erhan10's avatar

  cool game hoop maar dat hou voor de ps4 komt ๐Ÿ™„ ๐Ÿ™„

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik dacht dat de Modern Warfare setting helemaal was afgelopen na deeltje 3. ๐Ÿ™„

 4.   
  3333/3333's avatar

  Het zou wel lef tonen als ze hem Modern Warfare 4 gaan noemen. Al die aparte namen die tegenwoordig gebruikt worden om te verhullen dat een game ‘nummer zoveel’ in de serie is vind ik echt irritant. Zolang het maar geen prequel wordt, na deel 3 komt tegenwoordig bij zowat iedere franchise ineens een prequel.

 5.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Ik dacht dat de Modern Warfare setting helemaal was afgelopen na deeltje 3. ๐Ÿ™„ "

  Dat dacht ik ook. Wat gaan ze nu eigenlijk voor verhaal verzinnen in deel 4? Een verhaal dat nergens opslaat omdat deel 3 het einde hoorde te zijn en deel 2 tenminste nog goed was? Als Modern Warfare 4 volgend jaar komt dan houd ik het bij Call of Duty 10 Ghosts. Modern Warfare 2 was goed, ik haalde Black Ops omdat het wat anders was, Modern Warfare 3 kreeg ik bij een abonnement gratis en Black Ops II kocht ik omdat daar de singleplayer goed was. Call of Duty Ghosts ga ik halen op de next-gen om te zien hoe dat eruit ziet en als dan volgend jaar Modern Warfare 4 komt, dan stop ik voorgoed…

 6.   
  Stubborn's avatar

  KillGamer01″][quote=”Gamer4Ever-NL schreef, "Ik dacht dat de Modern Warfare setting helemaal was afgelopen na deeltje 3. ๐Ÿ™„ "

  Dat dacht ik ook. Wat gaan ze nu eigenlijk voor verhaal verzinnen in deel 4? Een verhaal dat nergens opslaat omdat deel 3 het einde hoorde te zijn en deel 2 tenminste nog goed was? Als Modern Warfare 4 volgend jaar komt dan houd ik het bij Call of Duty 10 Ghosts. Modern Warfare 2 was goed, ik haalde Black Ops omdat het wat anders was, Modern Warfare 3 kreeg ik bij een abonnement gratis en Black Ops II kocht ik omdat daar de singleplayer goed was. Call of Duty Ghosts ga ik halen op de next-gen om te zien hoe dat eruit ziet en als dan volgend jaar Modern Warfare 4 komt, dan stop ik voorgoed…[/quote]

  Mijn verhaal lijkt beetje op de jouwe, ik ben al gestopt ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

 7.   
  kmjansen's avatar

  was wel te verwachten, ben benieuwd wat ze nu gaan inbrengen in het genre, vroeger brachten ze nog nieuwe dingen in de call of duty serie , en modern warfare was ook goed, maar elk deel werd minder en voorspelaar.