PSN Summer Festival gaat van start; korting op Tomb Raider en Music Unlimited

Het is momenteel heerlijk weer in de Benelux en om dat te vieren geeft Sony het startschot voor een heuse Summer Sale. Deze duurt tot 28 augustus en brengt ons hoge kortingen op verschillende games.

Om te beginnen is Tomb Raider aan de beurt. Deze bejubelde reboot is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts 20,99 euro en mensen met een PlayStation Plus-abonnement krijgen daarbovenop nog 10 procent korting! Ook een jaarabonnement op Music Unlimited, Sony’s variant van Spotify, is tijdelijk extra goedkoop. Je betaalt hiervoor slechts 59,99 euro en Plus-leden zijn voor 41,99 euro al klaar!

Zit er niets interessants bij voor jou? Niet getreurd: Sony komt regelmatig met nieuwe aanbiedingen. Houd GamersNET de komende weken dus goed in de gaten!

 1.   
  Goldcobra's avatar

  Hmmm, misschien koop ik iets als het echt goedkoop is, maar meestal is het (ondanks de korting) nog steeds relatief duur.

 2.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Goldcobra schreef, "Hmmm, misschien koop ik iets als het echt goedkoop is, maar meestal is het (ondanks de korting) nog steeds relatief duur."

  Ben het met je eens.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Goldcobra schreef, "Hmmm, misschien koop ik iets als het echt goedkoop is, maar meestal is het (ondanks de korting) nog steeds relatief duur."

  Klopt altijd kijken wat die in de winkel kost via de website bijv, soms zijn die online dingen duurder dan het schijfje.

 4.   
  DGonlag2's avatar

  Carlos0_0″][quote=”Goldcobra schreef, "Hmmm, misschien koop ik iets als het echt goedkoop is, maar meestal is het (ondanks de korting) nog steeds relatief duur."

  Klopt altijd kijken wat die in de winkel kost via de website bijv, soms zijn die online dingen duurder dan het schijfje.[/quote]

  Inderdaad, de grootste reden dat ik geen spellen koop via hun online store (behalve indie games en spellen die niet in de winkel te verkrijgen zijn).

  Als je bij de bijvoorbeeld bij de MediaMarkt een gloednieuw spel koopt kost dat je geregeld iets van 50 euro (soms 60). Als Sony via haar eigen store verkoopt dan besparen ze het volgende: winst-share met retailer, printkosten (CD + boekje + case), en ten slotte verscheping.
  En dan vragen ze in de PSN store nog leuk 10 a 20 euro meer dan in de winkel of webshops. Terwijl ze zoveel geld besparen. Pure oplichterij.

  Tomb Raider is best een redelijke aanbieding, al heb ik 2 dagen geleden voor 20 euro Tomb Raider + alle DLC gekocht op de Steam summer sale…

 5.   
  nanathan's avatar

  hoeraa, tijd om plus nog eens te verlengen