Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: The Bureau: XCOM Declassified Last Defence Trailer

Dat The Bureau: XCOM Declassified een tactische game gaat worden mag inmiddels wel bekend zijn, maar in deze trailer krijgen we nog meer informatie te zien over de game en zijn gameplay.

  1.   
    fdennis's avatar

    Door de zeer domme release date haak ik af voor deze game. Dit was een instant buy voor me geweest als deze game in Juni uitkwam. Toen had ik kwa games helemaal niets te doen maar nu kan ik me makkelijk vermaken dankzij de Steam summer sales. En daarna heb je Gta 5 en dan al de next gen consoles met triple a titels waardoor ik niet meer aan deze game toe kom. Vind het erg jammer want de gewone Xcom vond ik verassend tof en ben er van overtuigd dat dit een leuke game gaat worden. Alleen heb ik er geen tijd voor en eigenlijk ook geen 50-60 euro voor over.

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik keek in 2010 uit naar deze game, maar toen ik er niks meer van hoorde ging ik er vanuit dat de game gecanceld was. Toen kwam de game begin dit jaar weer terug, maar dan wel heel anders als in 2010. Ik dacht eerst een goede shooter met een goed verhaal, maar toen ik de tactische gameplay zag vond ik het minder. Ik ben benieuwd hoe de game gaat uitpakken en inderdaad, een domme releasedatum (22 augustus) ik zal de demo wel gaan checken op Gamescom of op Xbox Live en anders haal ik de game ooit wel uit de budgetbak voor 15 euro.