Pimp je wapens met nieuwe Black Ops II DLC

Major Nelson heeft via zijn website laten weten dat de nieuw micro-DLC voor Call of Duty: Black Ops II volgende week verkrijgbaar zal zijn op het Xbox Live Marketplace. Hieronder zie je de afbeeldingen van alle zes de personalisation packs. Vanaf 23 juli zijn deze los van elkaar te downloaden voor een prijs van 160 Microsoft Points per stuk. Wat vinden jullie van de nieuwe skins? De skins verschijnen later waarschijnlijk ook voor de andere versies van Call of Duty: Black Ops II.






  1.   
    sthij's avatar

    Vroeger zat dit in de games zelf…

  2.   
    Rivado's avatar

    De golf vind ik erg gaaf! De rest is minder vind ik…

  3.   
    Nitrix31's avatar

    Nog even een beetje BO2 uitmelken. En dan in november met de volgende CoD verder, ofcouse is de komende CoD ook nog lang niet compleet en zullen ook hier zulke DLC voor komen. Maar dit systeem werkt kennelijk wel. En zo blijft CoD geld innen lang nadat de game is uitgebracht.

  4.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Lex31Killer schreef, "Nog even een beetje BO2 uitmelken. En dan in november met de volgende CoD verder, ofcouse is de komende CoD ook nog lang niet compleet en zullen ook hier zulke DLC voor komen. Maar dit systeem werkt kennelijk wel. En zo blijft CoD geld innen lang nadat de game is uitgebracht. "

    Dat doen de gamers niet hun. We hebben ze zo opgevoed. Als niemand zulke zinloze dlc ging kopen zouden ze dat ook niet doen en gratis in patchen in de game wat ze vroeger deden. Vroeger kreeg je nieuwe maps en nieuwe skins gewoon gratis in de patch. Gelukkig zijn er nog bedrijven die dat nog steeds doen maar zijn er niet veel van.

  5.   
    Rivado's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "

    ”Lex31Killer” schreef, "Nog even een beetje BO2 uitmelken. En dan in november met de volgende CoD verder, ofcouse is de komende CoD ook nog lang niet compleet en zullen ook hier zulke DLC voor komen. Maar dit systeem werkt kennelijk wel. En zo blijft CoD geld innen lang nadat de game is uitgebracht. "

    Dat doen de gamers niet hun. We hebben ze zo opgevoed. Als niemand zulke zinloze dlc ging kopen zouden ze dat ook niet doen en gratis in patchen in de game wat ze vroeger deden. Vroeger kreeg je nieuwe maps en nieuwe skins gewoon gratis in de patch. Gelukkig zijn er nog bedrijven die dat nog steeds doen maar zijn er niet veel van. "

    De reden hiervoor is simpel: Games worden steeds duurder om te maken, maar mensen willen er niet meer voor betalen (59,95 is vaak een aanvaardbare prijs). Dit betekent dat gamemakers extra dingen moeten verkopen om hun kosten eruit te halen (en natuurlijk om winst te maken, het is hun werk, ze moeten eraan verdienen). Ik vind dit helemaal prima, zolang ze maar niet (sterke) wapens gaan verkopen die je alleen kunt gebruiken als je hebt betaald. Skins voegt gewoon een beetje extra persoonlijkheid toe, waar je dan het equivalent van 1 biertje voor neertelt. Als mensen het willen kopen, en gamemakers het willen maken, wat is hier dan mis mee?
    Wat de mappacks betreft, hier gaat weer erg veel tijd en geld inzitten, maar het verlengd de replay value van de game wel aanzienlijk. Als je het niet wil kopen, prima, je kunt de game gewoon verder blijven spelen, wil je het wel kopen, wederom, zij willen het, voor een kleine bijdrage, voor je maken.

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    sthij schreef, "Vroeger zat dit in de games zelf…"

    Ja soms mis ik wel de gaming van vroeger toen je nog een disc kreeg waarvan daar de echt volle game op zat.
    Begrijp me niet verkeerd ik steun dlc… Wel R* dlc hun maken tenminste downloadable content wat je geld waardig is.

    Dus alle die bulsh!t zoals online passes en transacties vind ik niks meer dan een reden om extra geld te vragen, en soms maakt het de game nog makkelijker ook als je alles unlocked met je geld.

    Maar he dat is de keus van de gamers, maar zo laat je wel zien aan ontwikkelaars dat wij dat extra geld overhebben.

  7.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Vroeger dit vroeger dat…… Vroeger had je niet zo’n grafisch goede spellen als tegenwoordig, vroeger was een game maken goedkoper. We leven in het heden, en dingen veranderen nou eenmaal. Je hebt de keuze om die dingen te kopen. Het is geen pay2win, dus laat de mensen lekker. 😉

  8.   
    ShadyXL's avatar

    Ik vind de eerste en laatste wel mooi.

  9.   
    Stubborn's avatar

    Pile of crap 🙂