F1 2013 aangekondigd; bevat auto’s uit jaren ’90 in Classic Edition

De nieuwe Formule 1-game die in de herfst van dit jaar zal verschijnen, F1 2013, is aangekondigd en zal in de Classic Edition diverse interessante extra’s bevatten. Het is voor het eerst dat Codemasters zo’n editie uitbrengt. Als je de Classic Edition aanschaft, dan krijg je twee content packs gratis en die content bevat auto’s uit de 1990’s.

..content from the 1990s and additional circuits.
Tevens zullen er extra circuits bij zitten, maar van het tweede pakket aan content is nog niets bekend. Uiteraard, zoals het hoort bij het rijden met ‘klassieke auto’s’, zul je ook in de huid kunnen kruipen van 90’s coureurs als David Coulthard, Jacques Villeneuve, Eddie Irvine, Alain Prost en vele anderen.

F1 2013 wordt evenals de vorige F1-titel en GRID 2 ontwikkeld met de EGO Engine. Heb je dus goede ervaringen met diverse racegames die deze engine gebruiken, dan is dit positief.

De nieuwe F1-game verschijnt in de herfst van 2013 voor PlayStation 3, pc en Xbox 360.

 1.   
  3333/3333's avatar

  In eerste instantie dacht ik ‘tof’.

  Maar het lijkt erop dat ze hetzelfde truukje als bij Grid 2 gaan uithalen, dlc die al beschikbaar is bij de release van de game. Waarschijnlijk ook weer 5 euro voor 2 auto’s.

  Jammer.

 2.   
  Remco_MUFC's avatar

  ”Erik-Heijden “ schreef, "In eerste instantie dacht ik ‘tof’.
  Maar het lijkt erop dat ze hetzelfde truukje als bij Grid 2 gaan uithalen, dlc die al beschikbaar is bij de release van de game. Waarschijnlijk ook weer 5 euro voor 2 auto’s.
  Jammer. "

  Die kans is inderdaad groot ja, laten ze eerst maar even de bugs uit hun games halen voordat ze de mensen gaan aftroggelen.

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Ik wacht wel op F1 2014 zodat de regels en motors zijn veranderd in de f1.