Codemasters verklapt F1 2013 morgen te onthullen

Formule 1-fans opgelet: Luke Spring, community manager bij Codemasters, heeft vandaag op zijn Twitter de aankondiging van F1 2013 al, ja, aangekondigd. Naar verluidt wordt de nieuwste Formule 1-game morgen al onthuld. Spring tweette met de hastag #F12013 dat het morgen een drukke dag zou worden, bijgestaan door een close-up foto van een stapel exemplaren van de game.

Wat zijn de verwachtingen van de nieuwe Formule 1-game en wat hopen jullie dat Codemasters zal onthullen aan nieuwe features? Laat het ons weten.

  1.   
    3333/3333's avatar

    Ben benieuwd!

    F1 2012 was een flinke stap vooruit op de 2 eerdere delen, maar er was nog veel ruimte voor verbetering. Hopelijk is daar wat van terecht gekomen.

  2.   
    lilrobbie22's avatar

    nice hopelijk een nieuwe engine en ook hopen dat die op de next gaan gaat uitkomen!

  3.   
    Lucvz's avatar

    F1 2012 is echt een van de beste race sims die ik op dit moment op de xbox heb kunnen spelen. Zulk oog voor detail en het geeft echt de ultieme race ervaring. Zeker als je een keertje probeerd te racen met een racestuur.

  4.   
    soldierarjan's avatar

    F1 2012 was een super goede game maar 2013 ga ik overslaan wacht wel tot f1 2014 met de nieuwe regels van f1 en op next gen.

  5.   
    ronineter's avatar

    Lijkt me lachen als het opeens een nieuwe dirt blijkt te zijn en ze achteraf zeggen: ha ha, jullie dachten echt dat het een F1 game was. 😛

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Dat ze de Multi-player maar eens flink onder de loep nemen! Ik hoor van veel mensen dat de Multi-player rondom slecht is. Mensen worden niet gestraft, rammen iedereen of gaan allemaal de ander kant oprijden!

  7.   
    Wouter's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Dat ze de Multi-player maar eens flink onder de loep nemen! Ik hoor van veel mensen dat de Multi-player rondom slecht is. Mensen worden niet gestraft, rammen iedereen of gaan allemaal de ander kant oprijden! "

    Ik moet zeggen dat ik dat laatste nog nooit heb meegemaakt, maar ik geef je geen ongelijk. Er zitten flink wat debielen tussen die veel anderen de fun-factor ontnemen. Ik hoop dat ze het penalty systeem flink onder handen hebben genomen.

  8.   
    Remco_MUFC's avatar

    F1 2012 was een hele verbetering op F1 2011, maar jammer genoeg zaten er nog steeds fouten in het spel. Schande! Vooral voor een Game producer die al 3 jaar op rij een game uitbrengt die elk jaar weer bugs in het spel heeft zitten. Graag zou ik in het nieuwe F1 2013 spel de “Formation Lap” zien die je voor het laatst in het oude F1 Championship edition zat. Daarbij komt dat je via een quicktime event je ook je eigen pitstop kan doen, denk hierbij aan banden eraf en erop zetten. Voor de rest heb ik maar veels te weinig de Safety car op de baan gezien. Zelfs in Monaco waar haast in de echte Formule 1 wereld altijd wel een keer de Safety car naar buiten komt is het in het F1 2012 spel niet te vinden. En zo kan ik nog wel even een paar minuten door gaan. 😉

  9.   
    3333/3333's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Dat ze de Multi-player maar eens flink onder de loep nemen! Ik hoor van veel mensen dat de Multi-player rondom slecht is. Mensen worden niet gestraft, rammen iedereen of gaan allemaal de ander kant oprijden! "

    Komt ook natuurlijk omdat F1 games behoorlijk mainstream zijn. Het is lastiger dan de gemiddelde arcade game, maar echte simfans spelen toch liever andere racegames.