Final Fantasy X | X-2 HD Remaster ondersteunt cross-save

Goed nieuws voor Final Fantasy-fans die zowel een PlayStation 3 als een Vita bezitten: de HD Remasters van Final Fantasy X en X-2 ondersteunen cross-save. Dit betekent dat je jouw voortgang kunt overdragen van jouw PlayStation 3 naar je Vita en vice versa.

Helaas ondersteunen de games geen cross-play, wat betekent dat je ze twee keer zult moeten aanschaffen: één keer voor de PlayStation 3 en één keer voor de Vita. De PlayStation 3-versies van de spellen zijn op één disc gezet, maar de Vita-edities worden los verkocht. Wil je straks gebruikmaken van de cross-save-functionaliteiten, dan zul je dus flink wat eurootjes moeten neertellen.

  1.   
    yannick_TXL's avatar

    Nou, dan speel ik ze liever op groot beeld, dan op de Vita, aangezien ik maar een 8 GB kaartje heb in me Vita, en een 1TB HDD in me PS3! 🙂

  2.   
    Noice!'s avatar

    Ik ga juist weer voor de Vita versie. Ik denk deze game super tot z’n recht gaat komen op dat prachtige OLED schermpje. Wat mij betreft maken ze meer HD remakes voor de Vita en spugen ze even snel 50 games uit, dan hebben we wat te kiezen!