Sony komt met The Last of Us kledinglijn

Sony is een samenwerking aangegaan met Insert Coin om een kledinglijn te starten omtrent Sony’s nieuwe pareltje The Last of Us. De game kreeg van ons maarliefst een 9,5 en werd ook door vele andere de hemel in geprezen. We zien onder andere een aantal kledingstukken in stijl van Joel, zoals zijn herkenbare groene overhemd of het shirt van Ellie welke je hieronder ziet. Bekijk de rest van de afbeeldingen op het PlayStation Blog.


Mocht je een zwartharig dochtertje hebben van een jaar of 14 genaamd Ellie dan tonen de afbeeldingen ook een topje en een T-shirt voor de kleintjes onder ons. Maar nu is de vraag, zitten wij te wachten op kleding in stijl van The Last of Us?

  1.   
    samsoja's avatar

    Niet slecht moet ik zeggen.. 🙂

  2.   
    assassin_MKA's avatar

    Ik hoop dat The Last of Us ooit speelbaar wordt op PS4. 🙁

  3.   
    M@tthijs's avatar

    assassinTR schreef, "Ik hoop dat The Last of Us ooit speelbaar wordt op PS4. 🙁 "

    Wanneer Gaikai volgend jaar lanceert voor de PlayStation 4, zal dat geen probleem moeten zijn. 😉

  4.   
    Rivado's avatar

    Zekers, ik ben altijd een groot fan van kleding van iets wat ik tof vind. Zo heb ik een aantal Breaking Bad shirts, The Walking Dead shirt, Rise Against shirt, Sum 41 shirt. Een The Last of Us shirt zou ik ook zeker vet vinden! Maar dan niet zoals ze het (volgens mij) gaan aanpakken: kleding die ze in de game dragen. Nee, als er gewoon een vette print van Ellie en Joël op de voorkant staan dan heb je aan mij al zonder twijfel een klant!