Microsoft houdt mogelijk persconferentie op Gamescom

Enkele anonieme bronnen melden dat Microsoft volgende maand op de Gamescom een persconferentie zal gaan houden. Volgens CVG zouden sommige ontwikkelaars al op de hoogte zijn gebracht van de persconferentie en zal de deze binnenkort ook publiekelijk worden aangekondigd.

Een woordvoerder van Microsoft wilde echter nog niet veel kwijt hierover en bevestigde erg verheugd te zijn dat Microsoft dit jaar weer terug is op de Gamescom, maar verder nog geen details naar buiten mag brengen over wat ze daar van plan zijn:

“We’re excited to be back at Gamescom this year but we’re not announcing any further details on our plans at this time. Please stay tuned for more details!”
De persconferentie zou volgens de bronnen ongeveer een uur moeten duren. Ook zou Microsoft haar Xbox One en een aantal nieuwe games meebrengen.

Wat denken jullie? Maakt Microsoft op de Gamescom eindelijk een duidelijke releasedatum voor haar Xbox One bekend? En kunnen we nog meer nieuwe exclusives verwachten of nieuwe beelden van games als Mirror’s Edge?

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Ik denk dat de persconferentie er wel komt ik hoop dat ze dan gewoon duidelijk zijn over de xbox one en veel onduidelijkheden weg nemen.

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik hoop dat Microsoft dit keer echt een goede persconferentie houd en zo goed mogelijk de Xbox One gaat presenteren. Zelf kan ik niet meer wachten om van woensdag tot zondag op de beursvloer te zijn!

  3.   
    OllieDenZotn's avatar

    Ik ben vooral benieuwd naar de nieuwe games die ze zullen aankondigen.

  4.   
    Noice!'s avatar

    Het beste is om niet teveel proberen te patchen wat ze hebben opgefokt. Gewoon persco houden met beelden van dikke games, een goedkope bundel aankondigen om op prijs met Sony te concurreren en een paar mooie beloftes doen en die vervolgens ook een keer nakomen binnen afzienbare tijd. Dan heb je zo je goodwill weer terug. Gamers zijn snel ontevreden, maar gooi een bot(je) naar ze en ze houden zich weer koest.
    Dus niet proberen recht te praten wat krom is, waar ik wel voor vrees… Maar de slechte tijd achter je laten en super positief voor de dag komen. Dan red je je naam nog voordat de One uitkomt.