GN Lunchtip: Maak de straten van Liberty City onveilig als The Hulk!


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Hoewel het nog maar een paar maanden duurt voordat GTAV in de winkels ligt, zijn er nog genoeg modders druk bezig met Grand Theft Auto IV. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om niet als de, misschien toch wat saaie, Niko Belic onrust te zaaien in Liberty City, maar als niemand minder dan The Hulk? Hoe dat er uitziet, zie je in de onderstaande trailer!

Wil je ook de straten van Liberty City onveilig maken als The Hulk, dan download je de mod hier

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]l. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Assassin’s Creed in Amsterdam.

Eet smakelijk!

 1.   
  Noice!'s avatar

  Poets het her en der nog een beetje op en gooi het op Xboxlive en PSN als stand alone game voor โ‚ฌ10 tot โ‚ฌ20 en je verkoopt er minimaal 5 miljoen. Wat een dikke shit!

 2.   
  Intersivety's avatar

  Ik ben toch wel altijd onder de indruk van die GTA mods, erg mooi gedaan!

 3.   
  Rivado's avatar

  Haha, geweldig man! Erg jammer dat modden niet kan op de PS3, vooral custom zombie maps van WaW kan ik altijd erg van genieten!

 4.   
  firehopper211's avatar

  HAHA! ๐Ÿ˜† HULK SMASH!! ๐Ÿ˜† Hierdoor krijg ik zin in die Ultimate Destruction game van de Hulk! ๐Ÿ˜€

 5.   
  Andrevantoever's avatar

  Awesome! ๐Ÿ™‚

 6.   
  MistWalker's avatar

  loool.