SimCity voorzien van Luchtschepen DLC

Nog altijd last van volle wegen in je SimCity-stad? Dan is wellicht de recent verschenen DLC Airships (Luchtschepen Set) iets voor jou. De downloadbare content voegt luchtschepen, heteluchtballonnen en blimps toe aan het spel. Voor 8,99 euro is de DLC te downloaden.

De volledige omschrijving van de DLC luidt als volgt:

Laat je niet op de kop zitten door al die files: kies voor het luchtruim! Laat toeristen je stad binnenvliegen via de luchtschiphangar of plaats een aanlegplaats voor forenzenluchtschepen om de files te doen verdwijnen .Je stad zal nieuwe hoogtes bereiken dankzij de enorme luchtschepen die door je stad zweven. Inclusief twee Parken voor heteluchtballonnen die je Sims opvrolijken en de landwaarde van omringende woonwijken verhogen. Kijk vol verbazing toe hoe indrukwekkende luchtschepen tijdens evenementen boven je stadions zweven en zorg ervoor dat je stad een uit duizenden wordt!

NIEUWE VORM VAN OPENBAAR VERVOER: LUCHTSCHEPEN!
Heb je last van al dat verkeer? Zijn je stadions altijd halfleeg? Dan heb je de luchtschiphangar nodig. Plaats deze hangar in je stad en verwelkom luchtschepen vol toeristen uit de hele regio. Dankzij deze extra bezoekers zullen je stadions volstromen en worden je casino’s overspoeld door nieuwe gokkers. De lokale winkeltjes zullen ook veel geld verdienen aan deze stroom toeristen, allemaal dankzij de luchtschepen.

Je stad heeft echter niet alleen toeristen nodig! Plaats een aanlegplaats voor forenzenluchtschepen bij je luchtschiphangar en verwelkom forenzende Sims die naar hun werk gaan of komen winkelen, of vervoer je eigen Sims naar een naburige stad. Door je Sims per luchtschip te vervoeren, zullen de files op je snelweg oplossen.

NIEUWE PARKEN: PARKEN VOOR HETELUCHTBALLONNEN
De vederlichte technologie hoeft niet per se toegepast te worden op het openbaar vervoer, want de Luchtschepen-set bevat ook twee soorten parken voor heteluchtballonnen. Het Park voor heteluchtballonnen is een aangenaam park waar je Sims zorgeloos kunnen genieten van het leven: het Stadspark voor heteluchtballonnen is een indrukwekkend park waar je Sims boven de grond zweven om zich beter te voelen.

EVENEMENTENBLIMP
Zodra je blimps in je stad hebt, zullen ze verslag uitbrengen van speciale evenementen in je stad, zoals grote sportwedstrijden en concerten in je stadions. De Luchtschepen-set bevat ook twee nieuwe prestaties. Durf jij de uitdaging aan?

 1.   
  D_Dog's avatar

  Meer content… met nog steeds dezelfde kleine mapjes.

 2.   
  ronineter's avatar

  Hindenburg iemand? ๐Ÿ˜†

 3.   
  Flapjack's avatar

  D_Dog schreef, "Meer content… met nog steeds dezelfde kleine mapjes. "

  precies…1 pretpark + luchthaven= halve postzegel vol!
  komop ea

  en ohja waarom zou je met de lucht ballon naar het stadium want praktisch tegenover je huis staat gaan?

 4.   
  PSPfreaky's avatar

  Een paar kleine dingetjes erbij voor โ‚ฌ8,99. Volgens mij is het echt niet waard om dit te kopen!

 5.   
  Wurmo 2000's avatar

  Niet echt een revolutie,maar ja. ๐Ÿ™‚

 6.   
  Sacul's avatar

  zo lang het dezelfde kleine maps blijven koop ik helemaal niets ๐Ÿ™‚