Far Cry 4, Beyond Good & Evil 2 en Prince of Persia op de werkbank bij Ubisoft

Alain Corre, Europees leider van Ubisoft, heeft bevestigd dat men momenteel nadenkt over Far Cry 4, Beyond Good & Evil 2 en een nieuwe Prince of Persia. Het proces van de ene game zou al wat verder gevorderd zijn dan de ander.

Zo is de komst van Far Cry 4 zeer logisch gezien het succes van deel 3 en Blood Dragon. De ontwikkeling van Beyond Good & Evil 2 lijkt al langere tijd daadwerkelijk begonnen te zijn, al is het huidige stadium van de game een groot mysterie. Volgens Corre hebben sommige games gewoon veel tijd nodig om te ontwikkelen, mede door de creativiteit van de ontwikkelaar. En het feit dat men een hoge kwaliteit nastreeft draagt er ook aan bij dat we al een behoorlijke tijd wachten op Beyond Good & Evil 2.

Ook bevestigde Corre dat er nagedacht wordt over een nieuwe Prince of Persia. Hij benadrukte echter dat men niet elk jaar al deze games kan en wil uitbrengen. Tijdens de afgelopen E3 had Ubisoft al veel om te laten zien. Corre vertelde het volgende over een nieuwe Prince of Persia:

It will happen when we feel it is ready, when the creators have brought something interesting. That’s the case for all our franchises. They’re cooking. Some are cooking longer than others, but they’re cooking.

  1.   
    Daan's avatar

    Laat Far Cry 4 maar komen! 🙂

  2.   
    3333/3333's avatar

    Beyond Good & Evil 2, als ze die hadden laten zien op de E3 werden we gek!!

  3.   
    Hillianii's avatar

    EINDELIJK NA MAANDEN WEER WAT NIEUWS OVER BRYOND GOOD & EVIL 2 😥 😥 😥

  4.   
    toqeer's avatar

    kijk vooral uit naar de nieuwe prince of persia en far cry 4, 😛

  5.   
    Alias's avatar

    Hopelijk het vervolg op de Prince of Persia uit 2008, verlang echt naar een vervolg op die game. De game zelf had al een lichte cliffhanger maar na de DLC (Epilogue) al helemaal!