Activision onthult Vengeance DLC Black Ops II

Het is alweer even geleden dat de laatste DLC voor Call of Duty: Black Ops II is verschenen. Vandaag troffen we op het internet een foto aan van vermoedelijk het eerstvolgende map pack in de wachtrij: “Vengeance”. Op de foto zien we onder meer de namen van de maps voorbijkomen, evenals wat er verder nog in het pakket zit.

Zoals we kunnen zien zal de Vengeance DLC naast vier nieuwe multiplayer maps tevens een nieuwe zombie-map met zich meebrengen: “Buried”. Ook wordt er bij de nieuwe DLC weer een nieuw wapen geleverd, de Zombies Ray Gun Mark II. Vermoedelijk is dit wapen alleen te gebruiken in de Zombie-modus van de game.


De namen van de vier muliplayer maps zijn als volgt:
 • Cove
 • Detour
 • Rush
 • Uplink
 • In mei waren er geruchten dat de derde en vierde DLC voor Black Ops II in juli en augustus zullen verschijnen. Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan verwachten we bij GamersNET op korte termijn een officiële aankondiging van Treyarch.

  Update

  Activision heeft zojuist het toekomstige verschijnen van de nieuwe “Vengeance” DLC bevestigd. Dit deed zij door haar omslagfoto op Facebook te wijzigen en een nieuwe trailer van het map-pack online te zetten. Deze trailer zal straks te zien zijn op GamersNET.

  De Call of Duty: Black Ops II Vengeance DLC zal op 2 juli als eerst verschijnen op de Xbox 360. Een datum voor de andere platformen is nog niet bekend.

  1.   
   stoneface's avatar

   Het ziet er geloofwaardig uit behalve die raygun.

  2.   
   Supermario's avatar

   de officiële trailer staat ook al online

  3.   
   _xNickelson's avatar

   Dat ik hier vroeger wel eens ben ingetrapt.
   Nooit meer DLC en misschien überhaupt wel nooit meer COD.

  4.   
   Hillianii's avatar

   Hahaha, en ze hebben weer een remake van een oude black ops map gemaakt, daar trap ik echt niet meer in stelletje idioten 😉

  5.   
   HellViperX's avatar

   Ik denk dat hier het spreekwoord ” geld maakt blind ” goed opgaat… 😳

  6.   
   ShadyXL's avatar

   stoneface schreef, "Het ziet er geloofwaardig uit behalve die raygun."

   De Ray gun lijkt me juist wel geloofwaardig.