Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Star Wars: The Old Republic Operation: Terror From Beyond Trailer

Star Wars: The Old Republic zal binnenkort voorzien worden van een heuse Nightmare-modus. Wat dit precies inhoudt, zie je in bovenstaande trailer.

  1.   
    stoneface's avatar

    Ik heb hier geen star wars gevoel bij ๐Ÿ™

  2.   
    Dark_Phoenix's avatar

    stoneface schreef, "Ik heb hier geen star wars gevoel bij ๐Ÿ™ "

    Zo te zien ben je niet bekend met deze mmo en niet met KOTTOR. KOTTOR heeft altijd zijn eigen stijltje gehad omdat het in andere tijd afspeelt dan de films.

  3.   
    stoneface's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "

    ”stoneface” schreef, "Ik heb hier geen star wars gevoel bij ๐Ÿ™ "

    Zo te zien ben je niet bekend met deze mmo en niet met KOTTOR. KOTTOR heeft altijd zijn eigen stijltje gehad omdat het in andere tijd afspeelt dan de films. "

    Ik zeg gewoon dat ik er geen star wars gevoel bij heb want het is veel te overdreven. Ze mogen een eigen stijltje hebben maar ze moeten niet de franchise verneuken. De enige goeie star wars games waren batllefront en de bountyhunter.

  4.   
    Dark_Phoenix's avatar

    stoneface schreef, "

    ”Dark_Phoenix” schreef, "[quote=”stoneface”].."

    Zo te zien ben je niet bekend met deze mmo en niet met KOTTOR. KOTTOR heeft altijd zijn eigen stijltje gehad omdat het in andere tijd afspeelt dan de films. "

    Ik zeg gewoon dat ik er geen star wars gevoel bij heb want het is veel te overdreven. Ze mogen een eigen stijltje hebben maar ze moeten niet de franchise verneuken. De enige goeie star wars games waren batllefront en de bountyhunter.[/quote]
    Eerst maar is KOTTOR spelen dan kun je het zien of het is overdreven ja of nee. Deze trailer geeft info over een raid. The Old Republic tijdperk is juist het beste tijd van Star Wars universum, waar veel sith en jedis zijn die tegen elkaar vechten.

  5.   
    stoneface's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "

    ”stoneface” schreef, "[quote=”Dark_Phoenix”].."

    Ik zeg gewoon dat ik er geen star wars gevoel bij heb want het is veel te overdreven. Ze mogen een eigen stijltje hebben maar ze moeten niet de franchise verneuken. De enige goeie star wars games waren batllefront en de bountyhunter."

    Eerst maar is KOTTOR spelen dan kun je het zien of het is overdreven ja of nee. Deze trailer geeft info over een raid. The Old Republic tijdperk is juist het beste tijd van Star Wars universum, waar veel sith en jedis zijn die tegen elkaar vechten. [/quote]
    8)