Kojima: Metal Gear Solid 5 wordt op next-gen consoles mooier dan E3-trailer

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain leverde tijdens de E3-persconferentie van Microsoft een behoorlijk indrukwekkende trailer af. Toch is Hideo Kojima van mening dat de Xbox One en PlayStation 4-versie van de game straks nog mooier eruit zal zien dan de getoonde trailer. De reden hiervoor is dat men de gebruikte Fox Engine op de pc heeft ontwikkeld, met de huidige generatie als richtlijn. De next-gen platformen zijn echter nog tot veel meer moois in staat. Kojima:

While we were developing on current-gen, next-gen came long. We’re really trying to reach the peak of the current generation right now — 360, PS3 — and then see how much we can take it up for the next-generation. Once we start going into development for next-generation we’re definitely looking for something better than [what] we have shown today.
In elk geval mikt Kojima erop dat de game op alle platformen op 60FPS draait. Verder zal Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain gebruik gaan maken van smartphone en tablet features.

  1.   
    Supermario's avatar

    Goed nieuws dat de game mooier gaat worden op de ps4 en de xbox1.Maar wat heeft die smartphone en tablet onzin met gamen te doen?Willen ze allemaal de kant op gaan van de wii-u of zo.Mijn phone staat uit als ik aan het gamen ben dus heb dat ding niet nodig en wil het niet gebruiken als ik aan het gamen ben

  2.   
    ChielB's avatar

    Het lijkt me dat het gewoon optioneel is om te gebruiken. Misschien dat je er onderweg nog wat mee kunt doen als je niet bij je console bent, maar het is vast geen verplichting om te gebruiken. 🙂

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Serieus, ik vond de trailer adembenemend mooi.
    En nu word hij nog mooier effe O.M.G zeggen dan maar.