Nieuwe Optimus Prime uit Transformer 4 onthuld

Wie de Transfomers heeft gemist, kan opgelucht ademhalen, over een jaar kunnen we weer genieten van veel metaalgeweld en het nodige vrouwschoon. Er is tevens een nieuw gezicht toegevoegd aan de cast van Transformers 4. Het gaat om de 18 jarige Nicola Peltz, bekend van The Last Airbender. Zij heeft de hoofdrol te pakken en zal daarmee naast acteurs als Mark Wahlberg en Stanley Tucci staan. Verder heeft Michael Bay ons getrakteerd op gloednieuwe kiekjes. Hierop kunnen we zien dat zowel Bumblebee als Optimus Prime een make-over hebben gekregen.


Er zijn tevens nieuwe Transfomers toegevoegd aan de vierde deel. Deze zijn hieronder te zien met onder andere Bumblebee en Optimus Prime.

Tevens is het plot van TF4 bekendgemaakt. De Autobots en Decepticons hebben Aarde verlaten na de gebeurtenissen uit Transfomers: Dark of the Moon. Een coalitie van rijke zakenmannen en wetenschappers proberen de grenzen van technologie te verschuiven, terwijl er op hetzelfde moment een eeuwenoude Transformer op Aarde stort. Een episch gevecht tussen goed, kwaad en vrijheid barst vervolgens los.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren