GN Lunchtip: De slechtste persconferentie ooit


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Microsoft, EA, Ubisoft en Sony hebben vorige week stuk voor stuk grootse persconferenties gegeven. De bedrijven hebben miljoenen dollars uitgegeven en dat was te merken, maar er zijn ook partijen die beweren dat je helemaal niet zoveel geld uit hoeft te geven om je producten aan de man te brengen. Neem nu Nintendo, die besloot geen officiële E3-persconferentie te geven en zelf een kleinschalig, vervangend evenement organiseerde. Hoewel Nintendo Direct zeker geslaagd te noemen was, zijn er ook partijen die de stelling “voor een goede persconferentie is niet veel geld nodig” ontkrachten. Neem nu Konami. Dit bedrijf gaf in 2010 misschien wel de slechtste persconferentie uit de geschiedenis. Onderstaande video presenteert ons de “hoogtepunten”.

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Francis reageert op Microsofts beleidsverandering Xbox One.

Eet smakelijk!

 1.   
  Tom 2.0's avatar

  Ik ging stuk bij de twee gasten van Silent Hill xD

 2.   
  spaarvarke's avatar

  Wtf, dit kan tog ook gewoon niet :/

 3.   
  Andrevantoever's avatar

  oke….

 4.   
  Flapjack's avatar

  oh god why ?

 5.   
  WesterW's avatar

  Tak Fuji is echt een mafkees

 6.   
  fdennis's avatar

  Die Japanner met dat lang haar vond ik echt zo grappig. Je verstaat er echt helemaal niets van:P. Die creep van Silent Hill is ook ontzettend grappig.

 7.   
  Goldcobra's avatar

  Wow…

 8.   
  R1chardTM's avatar

  Ik kijk dit altijd even als ik een kut dag heb gehad. Je bent er meteen weer bovenop hoor! 🙂

 9.   
  LesserMagic's avatar

  Briljant. 😀