Dead Rising 3 onthuld door Capcom

Capcom heeft tijdens Microsofts persconferentie Dead Rising 3 onthuld. In Dead Rising 3 zul je als Nick Ramos spelen en uiteraard kom je weer honderden zombies tegen. Deze massa’s aan zombies kun je op inventieve wijze af slachten, want vrijwel ieder voorwerp dat je tegenkomt, kun je gebruiken als wapen. Dit alles gebeurt in een wereld zonder laadtijden, als we de presentatie mogen geloven.

De zombies reageren op iedere beweging die je maakt, al zullen er verschillende manieren zijn om het gespuis af te leiden. Overigens kun je het ook heel wat bruter aanpakken door al die hersenloze wezens over te rijden met een auto of simpelweg artillery-ondersteuning aanvragen.

Dead Rising 3 verschijnt exclusief voor de Xbox One.

 1.   
  FishHookz's avatar

  Ze zijden net Xbox one exclusive 😉

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Zag het net ook. Heb het even aangepast. Thanks voor de heads-up. 🙂

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Fuuuuuuuu geen Playstation 4 ! 😥

  Erg jammer, ben een zeer groot zombie fan, ik weet nog goed dat ik een Xbox360 wou kopen in het begin en dat special alléén maar omdat Dead Rising excl voor dat systeem was.

 4.   
  FishHookz's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Fuuuuuuuu geen Playstation 4 ! 😥
  Erg jammer, ben een zeer groot zombie fan, ik weet nog goed dat ik een Xbox360 wou kopen in het begin en dat special alléén maar omdat Dead Rising excl voor dat systeem was. "

  Koop dan een Xbox One 😆